|
|
|
Witam
Może ktoś to przerabiał mam internet z kablówki Stella z modemem Cisco chciałem zakupić routerem z WIFI i wbudowanym modemem żeby sie pozbyć modemu cisco tego ze Stelli, czy można takie cudo zakupić i w miarę prosty sposób skonfigurować. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witam Może ktoś to przerabiał mam internet z kablówki Stella z modemem Cisco chciałem zakupić routerem z WIFI i wbudowanym modemem żeby sie pozbyć modemu cisco tego ze Stelli, czy można takie cudo zakupić i w miarę prosty sposób skonfigurować. Napisz jeszcze raz po polsku o co Ci chodzi. I koniecznie z zachowaniem interpunkcji. |
|
|
|
|
Cisco to dobry sprzet i raczej nieskonfigurujesz innego bo nie uzyskasz od stelli wszystkich danych do autoryzacji.
Proponuje zakupic zwykly router z wifi z funkcja klonowania mac adresu (najczesciej zabezpieczaja na macadres sieciowki w kompie) i podlaczyc do tego cisco co masz teraz. Np. firmy TP-LINK - tanie i dobre. |
|
|
|
|
Dzięki z odpowiedz, czyli muszę pozostać przy modemie plus zakup routera. Dziwne tyko, że Stell do tej pory w ramach dostępu do sieci nie oferuje modemów z routerem WIFI.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Witam Może ktoś to przerabiał mam internet z kablówki Stella z modemem Cisco chciałem zakupić routerem z WIFI i wbudowanym modemem żeby sie pozbyć modemu cisco tego ze Stelli, czy można takie cudo zakupić i w miarę prosty sposób skonfigurować. Napisz jeszcze raz po polsku o co Ci chodzi. I koniecznie z zachowaniem interpunkcji. 1. Racja nie ma wybaczenia dla łamania zasad interpunkcji 2. Forum technicznie - jeżeli czegoś nie rozumiesz to się nie wypowiadaj. 3. Udzielasz odpowiedzi pisz na temat. |
|