Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Witam
Poszukuję swojego rowera. Został on skradziony z piwnicy bloku przy ul. Metalowców 17 klatka IV. Jezeli ktos widzial badz wie gdzie moze sie znajdować rowerek stawiam dobra flaszke wódki bądź whiskey. Niestety dokladnej daty kradziezy nie znam, gdyz rowerem opiekowala sie moja mama z którą nie mieszkam. Opis rowera: kolor srebrny a'la chromowany z niebieskimi dodatkami. Napis SPRICK (niebieski). Posiadal rogi (niebieskie) przy kierownicy. Dodatkowo mial sprezyne na ramie i amortyzatory przednie. Rower rzuca się w oczy. Wszelakie informacje na PW badz na nr tel 883-583-327 Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Rower wyglada tak samo jak na zalaczonym zdjeciu z tym, że tak jak pisałem wczesniej ten ma czerwone dodatki a mój miał niebieskie.
P I L N E ! ! ! Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|