|
|
|
Hehe, meblowe może też, nie wiem. Akurat pomyślałam o odzieżowych, ale to nie ma większego znaczenia ;)
A tak z ciekawości, to gdzie w Nisku można dobrze zjeść coś innego niż pizzę, ale w samym mieście, pomijając zajazdy przy trasie Lbn - Rz? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bywalcem nie jestem, ale Zielony Dworek i ten drugi punkt gastronomiczny pani Madejowej na plantach mogę polecić, bo korzystałem.
Robiłem tam chrzciny, dwie komunie oraz stypę więc wiem co mówię. Tanio, smacznie i ładnie podane. |
|
|
|
|
Malgosia jest teraz otwarta nie wiem jakie ceny ani menu ale mozna zobaczyc kolo kosciola jest
|
|
|
|
|
W Parku rzeczywiście fajnie, na plantach też... Ale co z tego, skoro wystarczy wyjść na miasto, a tam ludzie zachowują się jak świnie!
|
|
|
|
|
CYTAT Malgosia jest teraz otwarta nie wiem jakie ceny ani menu ale mozna zobaczyc kolo kosciola jest Dość przystępne ceny i duży wybór. Co do smaku potraw nie mam zastrzeżeń, jednak są miejsca, gdzie można lepiej zjeść ;) |
|
|
|
|
Ludzie zachowują się jak świnie?
MadziaiMarcin ma jakiś problem natury psychicznej. Rzadkie to teraz nie jest, ale może da się jeszcze wyleczyć, tylko biegiem do lekarza. |
|
|
|
|
Dokładnie, madziaimarcin poszwędaj się wieczorem po nisku a po stalowej to zobaczysz po ilości siniaków gdzie ludzie zachowują sie jak świnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiedys bylo inaczej((((
|