Dołączył: 13 Kwie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Witam chciał bym spytać popytać co proponujecie i kogo gdzie można załozyć instalacje gazowa do Renault Laguna 18 16 V Sport interesuje mnie dokladnie kogo polecacie gdzie i jakie koszta chodzi mi tu o to zeby zrobić to w konkretnym zakładnie i wiadomo w odpowiednich pieniadzach z góry dziekuje Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja bede sie trzymal rodzimych gazownikow. W mojej instalacje gazowa robilem u slowika i bylem zadowolony. |
|
|
|
|
polecam słowika w rozwadowie
|
|
|
|
|
Bron boze slowik polecam pana mietka szewca z jamnicy byly pracownik slowika super fachowiec wszystko legalnie polecam no cenowo tez ok
|
|
|
|
|
ja róznież polecam p.Szewca z Jamnicy, zakładałam gaz pół roku temu w Sceniku i wszystko gra zapłacilam 1900zł a u Słowika mi powiedział 2500 oczywiście za butle w kole
spokojnie możesz zaprowadzać do Jamnicy |
|
|
|
|
Porównując oferty cenowe - trzeba przynajmniej(!) zaznaczyć z jakich podzespołów składa się instalacja.
|
|
|
|
|
CYTAT Porównując oferty cenowe - trzeba przynajmniej(!) zaznaczyć z jakich podzespołów składa się instalacja. No więc tak ja to sie za bardzo nie znam ale jest to STAG4 jeżdże na nim pól roku i to nie mało bo co dzien do pracy i spowrotem mam około 70 km i chodzi bez zarzutów nic sie złego nie dzieje a jak dzwonilam do p.Słowika to w sumie też powiedzial mi tylko ze on zakłada stag4 - no i jeszcze jedno ja nie mówie że ten Pan zakłada zły gaz lub że lepszy czy gorszy, poprstu nie ukrywam - mi zależało na niskiej cenie więc wybralam Jamnice i nie załuje nic sie złego nie dzieje dodoam jescze ze jest to silnik 1.6 16V i spala 8.5l / 100km |
|