|
|
|
Gdzie w Stalowej Woli mozna zakupic zabawki tj.lalki z monster high? Proszę o szybką odp,bardzo pilne.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Poszukaj w Tesco dużym na pewno powinny być
|
|
|
|
|
W centrum chińskim na ul. Niezłomnych jest bardzo dużo lalek z tej serii
|
|
|
|
|
Dzięki wielkie!
|
|
|
|
|
Powinny być w każdym sklepie z zabawkami, bo nie wiedzieć czemu, bardzo się modne zrobiło posiadanie tych straszydeł. Na pewno widziałam je w TESCO, w Rossmannie i w sklepach z zabawkami mieszczących się w galerii PRIMA i w centrum na Niezłomnych.
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Czasami będąc w sklepie zastanawiam się jak można ukochanemu dzieciakowi podarować takie paskudztwo.
|
|
|
|
|
Ja te lalki widzialem chyba w sklepie wszystko po 3 zl na centrum 4 |
|
|
|
|
w Tesco w Centrum u Chinczyka wszedzie jest to paskudztwo? nie rozumiem jak mozna dziecku kupic cos takiego,ostatnio czytalam artykul dot.kupowania dzieciom zabawek ktore sa modne,drogie i brzydkie.Rodzice kupujac dziecku "glupią" zabawke czesto chca zagluszyc klopoty rodzinne,problemy malzeńskie lub swoje niespelnione marzenia z dziecinstwa.PLECAKI,PIORNIKI,WORKI,ZESZYTY,LALKI,GAZETKI,BLUZKI Z monster high TO SNOBIZM i lasowanie dziecku mozgownicy !
|
|
|
|
|
w rossmanie widziałam za 99 zł
|
|
|
|
|
BARBIE jest lepsze??????????? Dzieci lubia wiec się kupuje, zawsze tak jest....
|
|
|
|
|
CYTAT Dzieci lubia wiec się kupuje, zawsze tak jest.... Miejmy nadzieję, że powyższe dotyczy tylko paskudnych lalek, bo strach pomyśleć co będzie, jak dzieci polubią na przykład żywego lwa, jaranie fajek, albo wysokoprocentowe napoje wyskokowe Ktoś wymyśla te wszystkie serie, kolekcje i gadżety, żeby zarobić, dzieciarnia naogląda się reklam, a rodzice bez refleksji kupują to badziewie. Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Ja mam do sprzedania oryginalną lalkę Monster High zapakowana, nie ruszana za 90zł, mam Robecce Steam, jezeli jest zainteresowana Pani/Pam to proszę priv
|
|
|
|
|
W tesco są napewno
|
|