|
|
|
Lubicie taką pogodę?
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lutek | |
|
|
//--
//moderowano ! Nie zaniżaj poziomu |
|
|
|
|
|
tylko zeby nie wiało
|
|
~~gunia | |
|
|
ja lubiee
//moderator to cała wypowiedz ? |
|
|
|
|
|
Ja lubie, przydalby sie jeszcze mroz, wtedy powietrze jest takie przyjemne
|
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja nie lubię.
//moderatro to cala wypowiedz ? a kto to jest "moderatro" ? tak, to cała wypowiedź, zawiera odpowiedź na pytanie i moją opinię, coś nie tak ? /j-20 Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
|
|
|
O jelonek się pokazał . Pojechał do Warszawki i na innym portalu się napina
|
|
|
|
|
Num . Jest fajnie .
wieś się bawi \' : ) |
|
|
|
|
Fajny by było gdyby była minusowa temperatura a tak, to wszędzie się błoto robi i chlapa.
|
|
~~antypogodynek | |
|
|
Jaki ktoś ambitny temat stworzył, aż nie wiem jak odpowiedzieć, chyba problematyka tego postu przekracza moje kompetencje, dlatego nic więcej nie napiszę tylko z zapartym tchem będe czytać te błyskotliwe komentarze
|
|
|
|
|
|
Pada śnieg, jest lekki mróz.
|
|
|
|
|
Z.I.M.A.(rozkodować jak kto chce) to nowa, rządowa akcja z serii "Cuda PO", która ma udowodnić, że jeśli w Anglii jest taka pogoda, to w Polsce też może być, więc jeśli nie widać różnicy to po co wyjeżdzać
|
|
|
|
|
Ale za to naszych drogowców zima nie zaskakuje nawet pługi sie pokazały na bocznych uliczkach.
|
|
~~hehe | |
|
|
CYTAT Pada śnieg, jest lekki mróz. //moderator to cała wypowiedz? Nie zaniżaj poziomu |
|
|
|
|
|
CYTAT //moderator to cała wypowiedz? Nie zaniżaj poziomu //zbrodnicza picza to wszystko co masz do powiedzenia? Nie rób wiochy //Call // Ja też chcę się z Wami bawić Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
|
|
|
//zwykly uzytkownik Edzio
Mi się też podoba pogoda i wolę jak jest zimno, tylko żeby było ze dwa stopnie mrozu i bez wiatru |
|
~~BASIA | |
|
|
Nie lubie zimy i nigdy jej nie lubilam a teraz jak w piatek poslizgnelam sie i zlamalam noge to nie nawidze zimy!teraz tylko leze w lozku a noga boli i cala w gipsie...IDZ ZIMA precz!!!!!
|
|
|
~~login | |
|
|
CYTAT Z.I.M.A.(rozkodować jak kto chce) to nowa, rządowa akcja z serii \"Cuda PO\", [ciach pierdoly] Niektorzy maja takie zboczenie, ze nawet w temat o pogodzie musza wepchac cos o polityce. Nienawidze takich typow jak ty. Precz. |
|
|