|
|
|
gdzie najtaniej wywołać zdjęcia w stalowej woli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chyba w rossmanie
|
|
|
|
|
Klisza czy cyfra? Mi kiedys jeden madrala fotogrqf powiedzial, ze tych cyfrowych sie nie wywoluje. Do dzis nie wiem co wedlug niego sie z nimi robi, bo nie powiedzial. Wracajac do tematu, jesli cyfrowe, to ja wlasnie skusilem sie na oferte internetowa firmy fotosmart. Zdjecia wyslalem netem w srode w nocy, w piatek popoludniu listonosz przyniosl. 300 zdjec, 23gr za sztuke, nie jestem specem, ale wygladaja calkiem ladnie. Na papierze kodak royal. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
www.najlepszefoto.pl - super jakość - do wyboru wiele różnych papierów - formaty do 30x90 cm - w Stalowej tylko do formatu 15x21 zrobimy.
odbitka 15x21 - 59 groszy, w Stalowej Woli - 1.9-2.2 zł odbitka 15x23 - tez 59 groszy Przesyłka kurierem tylko 9.9 zl. Wiec jak widać robiąc 10 odbitek - już jesteśmy do przodu - nawet ni musimy wychodzić z domu. W Stalowej ceny to ... rozbój w biały dzień, nawet powiem że zlodziejstwo - bo o ile cene x2 można jako tako zrozumieć to ceny x4 już na pewno nie. Szopen - rozumię ze cena która podałeś to za format 10x15 ?! Dla mnie osobiście w takim formacie to są miniaturki a nie zdjęcia |
|
|
|
|
Ja dodam ze robilem 10x15. Na miejscu u fotografa uslyszalem jakies 75 gr za sztuke. Przy 300 pewnie zszedlby dwa, trzy grosze.
Kryss dobrze sie domysliles. Coz mysle, ze wystarcza, na hdd mam wieksze choc nie ukrywam, ze takie 15 x 21 sa na pewno atralcyjniejsze pomysle nad takimi nastepnym razem. |
|
|
|
|
chodzi mi o zdjęcia z aparatu cyfrowego i są zgrane na płytę nie chcę zdjęć dużych jak obrazy wystarczy 10x15 to dla dziecka jaka cena i gdzie jest ponad 60 zdjęć także dlatego zależy mi na tym gdzie najtaniej
|
|
|
|
|
http://www.empikfoto.pl/
Koło Kauflanda, a właściwie koło Deichmana punkt odbioru osobistego. Kiedyś wywoływałem to za transport do Punktu, czy otwarcie sesji nic nie pobierali. Nie wiem jak teraz, ale jak poszukasz na stronie to pewnie znajdziesz info. |
|