|
|
|
Witam
Czy w Stalowej Woli lub Nisku jest praca na nocne zmiany dla kobiet? Jak tak to gdzie? Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moderowano przez: kamil Za słownictwo +20
|
|
|
|
|
Dopoki nie mialem internetu nie sadzilem ze na swiecie jest tylu io***ow- swiete slowa. Precedens j***ie niemyty wsadz sobie takie teksty podczas wspolnej popijawy z kumplami na podobnym poziomie.
Jak dla mnie kobieta pyta o prace na nocna zmiane z takich powodow: male dzieciaki w domu, maz pracuje w dzien, a dodatkowa kasa by sie przydala wiec pasuje jej tylko nocna zmiana. Czy wszystko musi sie zawsze sprowadzac do poziomu ponizej dna? Do autorki: moze np w centrali taxi? |
|
|
|
|
Yeti a ty po czym to wywnioskowales ze ma dziecko? ze maz pracuje w dzien? i reszta twoich wywodow? tyle samo wiesz co ja bo autorka nic nie napisala o swojej sytuacji materialnej i zyciowej oraz o formie zarobku wiec zaproponowalem takie oferty ktore moze ja zainteresuja
|
|
|
|
|
Moderowano przez: kamil Nie na temat.
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
...proponuję popytać na stacjach benzynowych (tam często na nocki nikt nie chce robić)...lub w kebabach czy lokalach czynnych 24h na dobę bo tam najtrudniej o takich pracowników.....być może interesuje Cię coś innego...może podaj 'fach' w jakim mogłabyś czy chciałabyś pracować.......wtedy być może łatwiej nam będzie Ci doradzić....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT Yeti a ty po czym to wywnioskowales ze ma dziecko? ze maz pracuje w dzien? i reszta twoich wywodow? tyle samo wiesz co ja bo autorka nic nie napisala o swojej sytuacji materialnej i zyciowej oraz o formie zarobku wiec zaproponowalem takie oferty ktore moze ja zainteresuja Naprawde jestes debilem czy tylko udajesz? Autorka napisala ze szuka pracy w nocy I go***no cie to powinno obchodzic jaka jest jej sytuacja rodzinna jak nie wiesz to po co sie udzielasz inteligencie? Do autorki: Moze na produkcji tylko ze tam sa wszstkie zmiany albo w recepcji w hotelu czy cos popytac zwsze mozna ALOHA :)) |
|
|
|
|
Napewno w TESCO ale stawek nieznam , tylko się domyslam że niskie
|
|