|
|
|
Szukam kameralnego miejsca do przeprowadzenia rekrutacji zawodowej. Potrzebne Wi-Fi.
Miła obsługa miejsca. Może ktoś wie, w jakim miejscu można to "coś" przeprowadzić? Z góry dziękuję;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zapytaj w Inkubatorze Technologicznym
|
|
|
|
|
Ciekawa propozycja;) Miejsce nic nie sugerujące a na tym mi zależy. Tym bardziej, że szukam kobiety do pracy. A jakieś szczególiki?
|
|
|
|
|
Witam,na jakie stanowisko szuka Pan kobiety do pracy ? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
A jakieś inne propozycje;)?
|
|
|
|
|
Sala konferencyjna w Hotelu Stal ?
|
|
|
|
|
Najlepiej rekrutować w swoim biurze ale jeśli się go nie ma to ciężko będzie o miejsce, które okaże się neutralne. Swego czasu wiem, że firmy rekrutowały w Hotelu Stal ale na sali ogólnej, gdzie były oddzielone parawanem. Spróbuj w Hotelu Hutnik, MOSiR, sala konferencyjna Spółdzielni Mieszkaniowej, sale SDK-u lub w jakiejś szkole póki są wakacje. Popatrz również na koszty wynajmu sal bo pewnie są różne. Życzę powodzenia
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
jak firmę masz to i miejsce się znajdzie. Chyba że o inną rekrutację chodzi....
|
|
|
|
|
juzef.s podstępna wypowiedź ale wiesz może ta osoba (Abażur) dopiero planuje założenie jakiejś działalności gospodarczej i nie ma biura a chce już poszukać pracowników.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Betty po twoich wypowiedziach widzę że jesteś roztropna. Ale takie bagno??? Otrząśnij się!!! Napewno ma kasę na założenie firmy ( a teraz rekrutacje przeprowadza) I napewno będzie to żetelna firma. A jak znajdzie odpowiednią panią te gdzie ona ma do pacy się zgłosić. Taka tylko moja polemika. Betty pozdro serdeczne Może do pracy?
|
|
|
|
|
ABAŻUR- wszystko z prądem, do ciągnienia druta włącznie hehehe
|
|
|
|
|
Jak nie ma dni imprezowych czyli piątek sobota to we wczesnych godzinach nawet w NNN masz spokój i Wi-Fi ;)
|
|
|
|
|
juzef.s wiesz różnie to z tym bywa jedni zaczynają od lokalu drudzy od personelu a jeszcze inni od razu od przekrentów
sądzisz, że ja do pracy do tego pana? a niby gdzie miałabym się zgłosić na tą rozmowę skoro jeszcze nie wybrał miejsca >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Betty, dzięki za sugestie.Firma dopiero w powijakach, ale znalezienie kompetentnego pracownika graniczy czasem z cudem;)Stąd te zapytanie.;)
Gwoli jeszcze wyjaśnienia, nie chodzi mi o "neutralne" ( nie wiem co rozumiesz pod tym hasłem?) tylko o bardziej kameralne, wyizolowane, nic nie sugerujące. a propo's kretyna juzef.s, to żal mi cię biedaku.Twoja indolencja i trywialność przekroczyła zenit głupoty... no ale cóż.Trawestując twoją wypowiedź, jaka "paca" taka idiota. |
|
|
|
|
Abażur jaki Polak taka polszczyzna:
-"stąd TE pytanie" -"Trawestując twoją wypowiedź, jaka "paca" taka idiota" A później kawały o szefach analfabetach... Pozdrawiam |
|
|
|
|
Abażur miejsce neutralne czyli takie, które niczego nie zasugeruje potencjalnemu pracownikowi tym bardziej, że szukasz kobiety np. gdybyś spotkał się z nią w samochodzie, parku, hotelu wydałoby się do podejrzane - wiesz takie z podtekstem. Jeśli zaś chodzi o uczciwego i rzetelnego pracownika to uwierz mi wcale nie tak trudno go znaleźć. Wystarczy dać mu odpowiednie warunki zatrudnienia i miłą atmosferę. Reszta na p.w
|