|
|
|
witam!
Byłam ostatnio w Parku 24 i w telefonie wykryło mi siec otwartą niezabezpieczoną (MTM1090_TEL_158443437), siła sygnału bardzo wysoka, niestety nie mogłam się podłączyć do tej sieci i korzystac z jej dobrodziejstw. dlatego mam pytanie czy potrzebna jest jakas konfiguracja w telefonie aby móc bez przeszkód łączyć się z internetem w parku czy może ta siec jeszcze nie funkcjonuje? bardzo proszę o info? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT witam! Byłam ostatnio w Parku 24 i w telefonie wykryło mi siec otwartą niezabezpieczoną (MTM1090_TEL_158443437), siła sygnału bardzo wysoka, niestety nie mogłam się podłączyć do tej sieci i korzystac z jej dobrodziejstw. dlatego mam pytanie czy potrzebna jest jakas konfiguracja w telefonie aby móc bez przeszkód łączyć się z internetem w parku czy może ta siec jeszcze nie funkcjonuje? bardzo proszę o info? W nazwie sieci podany jest numer telefonu, można zadzwonić czy jest to sieć darmowa czy po prostu sieć bezprzewodowa firmy MTM Standardowo duże sieci bezprzewodowe działają jako sieci otwarte(bez hasła) co nie znaczy, że są darmowe |
|