|
|
|
Depresja jaki lekarz się nią zajmuje czy możecie kogoś polecić z stw kto naprawdę sie zajmuje pacjentem a nie szydzi z jego problemów !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam Panią Barbarę Rozenbajgier, przyjmuje w przychodni na Wyszyńskiego.
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Polecam panią Justynę Stawowy.
Przychodnia na ul. Wyszyńskiego. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
Polecam Isusa CHrystusa , Biblie i modlitwe , miałem wiele lat depresje zwróciłem się do niego i mnie uwolnił
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam Isusa CHrystusa , Biblie i modlitwe , miałem wiele lat depresje zwróciłem się do niego i mnie uwolnił Szkoda, że jedynie od depresji Cię uwolnił Założycielowi wątku polecam jednak skorzystanie z usług współcześnie żyjących specjalistów. Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
david9088 trzymaj się i powodzenia
truskawka1 - prawda specjalista to zawsze specjalista ;) >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
najlepsza Hanna walczak J.Pawła II 2c
Stalowa Wola, 37-450, podkarpackie (15) 8428334 ja męczyłam się 4 lata pomogła od razu od 5 lat mam spokój naprawdę świetny lekarz !!!!! |
|