|
|
|
Znalazłem w sieci ich stronę:
www.kzr-legion.pl z opisu wygląda nawet zachęcająco - czy można się tam wybrać i postrzelać i czy udostępniają swoj sprzęt mieszkańcom? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak się wcześniej umówisz to tak, inaczej nie masz co liczyć. Na stronie masz kontakt więc dzwoń i pytaj u źródła.
|
|
|
|
|
Mozesz sobie kupic wiatrowke i strzelac kiedy chcesz w jakims ustronnym miejscu.
|
|
|
|
|
Wiatrówkę mam a właściwie to dwie (jedna zepsuta). Nie można porównywać pstrykania po krzakach do puszek po piwie do stzelania z prawdziwej broni. Musze się tam przejść i zapytać. Ciekawe ile kosztuje taka przyjemnośc.
|
|
|
|
|
tanio nie jest i zależy z czego chcesz pykac w tgb jest duzo lepsza strzelnica nie wiedzieć czemu
|
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Kiedyś (gdy jeszcze nie sprzedałem się kasę i miałem trochę życia) aktywnie uczestniczyłem w życiu strzelnicy -
- szczerzez polecamta formę spędzania czasu. Oprócz niewątpliwej przygody jaką jest obcowanie z bronią, to również okazja do spotkania wspaniałych ludzi. Polecam strzelnicę w STW. W TGB może nowsza, może trochę inaczej, ale dojazd też kosztuje, wolałbym tych parę zł. przeznaczyć na naboje niż paliwo do TGB. Idźcie, bawcie się dobrze, nie zapomnijcie dowodów osobistych. |
|
Dołączył: 29 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 60% |
|
|
|
Jeżeli chcecie zastać na LOK-u kogoś z "Legionu", to najlepiej przyjść w Piątek lub w Sobotę popołudniu. Na codzień możecie co najwyżej porozmawiać z kierownikiem LOK-u, panem Kozakiem, który was spławi.
Dwa tygodnie robiłem tam szkolenie z wózków jezdniowych, dwa tygodnie próbowałem złapać jakiś kontakt odnośnie możliwości postrzelania i nic. |
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
kozak nie ma nic wspólnego ze strzelnicą
unikać go jak wdepnięcia w kupę |
|