NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Opinie »
« 1 2 3 4 5 »
Strefa Wellness,
ff
Wysłany: 12 Wrz 2013r. 10:32  
w całej rozciągłości zgadzam się z Gargamelem.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 12 Wrz 2013r. 10:32  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Wrz 2013r. 10:38  
Kolego i własnie potwierdziłeś to co mówiłem , żaden klub sie nie boi bo nie ma czego. Gdybyś wiedział cokolwiek o klubach a nie masz o tym pojęcia co widac to wiedziałbyś że sprzęt w tym klubie to jedynie bieznie a reszta to 7 maszyn i pare hantli. Ciekawe co się bedzie działo jak na siłownie przyjdzie 10 osób, założą komitet kolejkowy? To że powierzchni jest duzo to tylko dlatego że właściciele nie mieli co z nią zrobić, dlaczego siłownia tylko 350m bo taniej położyc panele i powiesic kilka luster niż wyposażyc w sprzet. Sprzet do wyposażenia klubu 950m2 kosztuje co najmniej milion a oni może wydali 300 razem z wystrojem. Wejdz sobie do Pure chociazby w Rzeszowie to zobaczysz klub i to za 89zł, to co powstaje w Stalowej to butik gdzie wiszą trzy rzeczy na krzyz i każdy lanser twierdzi ze to najlepszy sklep z odzieża na swiecie choć nie stac go nawet na firmoą reklamókę. Kolego jakbyś chciał ćwiczyć to dawno byś to zrobił , bo miejsc do tego nie brakuje, ale wolisz pisać swoj 1680 post na temat o którym nie masz pojecia.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Wrz 2013r. 10:57  
CYTAT
Kolego i własnie potwierdziłeś to co mówiłem , żaden klub sie nie boi bo nie ma czego. Gdybyś wiedział cokolwiek o klubach a nie masz o tym pojęcia co widac to wiedziałbyś że sprzęt w tym klubie to jedynie bieznie a reszta to 7 maszyn i pare hantli. Ciekawe co się bedzie działo jak na siłownie przyjdzie 10 osób, założą komitet kolejkowy? To że powierzchni jest duzo to tylko dlatego że właściciele nie mieli co z nią zrobić, dlaczego siłownia tylko 350m bo taniej położyc panele i powiesic kilka luster niż wyposażyc w sprzet. Sprzet do wyposażenia klubu 950m2 kosztuje co najmniej milion a oni może wydali 300 razem z wystrojem. Wejdz sobie do Pure chociazby w Rzeszowie to zobaczysz klub i to za 89zł, to co powstaje w Stalowej to butik gdzie wiszą trzy rzeczy na krzyz i każdy lanser twierdzi ze to najlepszy sklep z odzieża na swiecie choć nie stac go nawet na firmoą reklamókę. Kolego jakbyś chciał ćwiczyć to dawno byś to zrobił , bo miejsc do tego nie brakuje, ale wolisz pisać swoj 1680 post na temat o którym nie masz pojecia.

Jedno pytanie - wiesz ile Pure miał sprzętu gdy otwierał ?
Ja wiem, a Ty ? Nie masz pojęcia o czym piszesz człowieku sciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Wrz 2013r. 11:18  
CYTAT
CYTAT

Jedno pytanie - wiesz ile Pure miał sprzętu gdy otwierał ?
Ja wiem, a Ty ? Nie masz pojęcia o czym piszesz człowieku sciana

Który w Warszawie , Lublinie, Bytomiu, Szczecinie, Poznaniu, Krakowie, Kielcach? Niech zgadnę dwa razy więcej za dwa razy mniejsze pieniądze? Kolego ćwiczę od 12 lat , a od kilku lat dzieki karcie benefita w różnych miejscach w Polsce i przestan mi sadzic tu te androny bo ćwiczyłem może w setce klubów, ale oczywiście dla Was najważniejszy jest wygląd prysznica w klubie niz sprzęt na którym można poćwiczyć i cena za usługę. Patrząc na sprzęt do treningu pod kątem faceta to jest to raczej kącik dla silnych dziewczyn niż siłownia z prawdziwego zdarzenia.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 12 Wrz 2013r. 11:31  
CYTAT
Patrząc na sprzęt do treningu pod kątem faceta to jest to raczej kącik dla silnych dziewczyn niż siłownia z prawdziwego zdarzenia.

A gdzie masz napisane, że jest to typowa siłka dla karków ?
Widocznie nie jesteś dla nich targetem, więcej miejsca dla mnie.

Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Wrz 2013r. 12:59  
CYTAT
Który w Warszawie , Lublinie, Bytomiu, Szczecinie, Poznaniu, Krakowie, Kielcach? Niech zgadnę dwa razy więcej za dwa razy mniejsze pieniądze? Kolego ćwiczę od 12 lat , a od kilku lat dzieki karcie benefita w różnych miejscach w Polsce i przestan mi sadzic tu te androny bo ćwiczyłem może w setce klubów, ale oczywiście dla Was najważniejszy jest wygląd prysznica w klubie niz sprzęt na którym można poćwiczyć i cena za usługę. Patrząc na sprzęt do treningu pod kątem faceta to jest to raczej kącik dla silnych dziewczyn niż siłownia z prawdziwego zdarzenia.

Ja kolego ćwiczę 7 lat we własnym domu umiech
Ponieważ nie lubie się dzielić sprzętem i czekać na swoją kolej.
Gdy studiowałem w Krakowie i Rzeszowie chodziłem do miejscowych sieciówek. Jednak musisz zachować proporcje. Nie wyjeżdżaj z takimi miastami na przeciw naszej mieściny. Jeśli jest gdzieś 2 razy więcej sprzętu czy nawet 3 razy więcej, okej, ale tam jest 4, czy 5 razy więcej ludzi.

W swoim programie Gordon Ramsey powiedział - "każdą restauracje oceniam od kibla" - To tak a propos tego co piszesz o prysznicach umiech
Dla mnie żadna siłownia czy klub, a w szczególności knajpa bez dobrego kibla czy prysznica nie jest tym za co sie uważa i nieważne ile ma sprzetu na sali.

I tak na zakończenie, uwierz mi, że w każdym klubie na poziomie gdzie przykładają rękę do trenerów personalnych, możesz wykonać swój trening z użyciem jedynie masy swojego ciała. Dodatkowo angażując mięśnie głębokie o których połowa młodych ludzi pompujących swoje bicki nie ma zielonego pojęcia.
Pozdro !

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Wrz 2013r. 13:14  
CYTAT
CYTAT

Ja kolego ćwiczę 7 lat we własnym domu umiech
Ponieważ nie lubie się dzielić sprzętem i czekać na swoją kolej.
Gdy studiowałem w Krakowie i Rzeszowie chodziłem do miejscowych sieciówek. Jednak musisz zachować proporcje. Nie wyjeżdżaj z takimi miastami na przeciw naszej mieściny. Jeśli jest gdzieś 2 razy więcej sprzętu czy nawet 3 razy więcej, okej, ale tam jest 4, czy 5 razy więcej ludzi.

W swoim programie Gordon Ramsey powiedział - "każdą restauracje oceniam od kibla" - To tak a propos tego co piszesz o prysznicach umiech
Dla mnie żadna siłownia czy klub, a w szczególności knajpa bez dobrego kibla czy prysznica nie jest tym za co sie uważa i nieważne ile ma sprzetu na sali.

I tak na zakończenie, uwierz mi, że w każdym klubie na poziomie gdzie przykładają rękę do trenerów personalnych, możesz wykonać swój trening z użyciem jedynie masy swojego ciała. Dodatkowo angażując mięśnie głębokie o których połowa młodych ludzi pompujących swoje bicki nie ma zielonego pojęcia.
Pozdro !

Drogi kolego bardzo cenie ludzi ćwiczących regularnie takich jak Ty. Jednak nie zgadzam się z Tobą aby nie porównywać nowego klubu z innymi w wiekszych miastach. A to z dwóch powodów. Pierwszy to PR Pani manager która pisze od pół roku że to będzie [b]siłownia z prawdziwego zdarzenia[/b]i zmiażdzy konkurencje na co każdy sie podpala a potem wstawia 7 maszyn i 3 hantelki , nie wspominam o dobrej strefie cardio! Druga to cena która nie będzie odbiegać od cen lokali w dużych miastach , a duzo lepiej wyposażonych. Dlatego jeżli ma być to klub dla kobiet to niech nie pisze siłownia z prawdziwego zdarzenia bo to tak jak porównywac krzesło i krzesło elektryczne.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Wrz 2013r. 13:33  
Mnie nie interesuje co taka osoba pisze, ponieważ w każdym artykule i na ich oficjalnym logo widzę, jedynie klub fitness a nie jak w przypadku Pure - Siłownia/Klub Fitness.

Specjalnie dla Ciebie wszedłem na zdjęcia i policzyłem maszyny. Ty twierdzisz, że jest ich 7. Ja naliczyłem 9 bieżni, 10 maszyn do dobrego cardio, dodatkowo 10 maszyn do ćwiczenia na każdą partię mięśni , suwnice smitha, brame i to tylko ze zdjęć, ławeczka, hantle, kettlebell i jeszcze inne bajery na które nie chce mi sie szukac nazw.
Więc Max-em Kolonko to Ty nie zostaniesz, bo nie mówisz jak jest.

Powiedz mi za co się płaci 15zł w Strefie Wellness ? w której trzeba prosić personel by włączyli ludziom wiatrak zwany klimatyzacją.
Chcę ogarnąć tą szeroką ofertę.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Wrz 2013r. 14:52  
CYTAT

Babyboy Ty to chyba jesteś instruktorem-ką lub właścicielem w strefa wellness stalowa wola lub dobra znajoma pani Gosi bo strasznie się unosisz, a co do siłowni to chcesz mi powiedzieć ze ta w Sterfie welnnes jest profesjonalna hahah 3 wieżyczki i kilka ciężarków dla panienek, a już nie wspomnę o kolorze ścian nie wyobrażam sobie jak tam ćwiczą faceci jak w ogóle ćwiczą bo pewnie czuja się tam jak geje w takim pomieszczeniu powodzenia życze i tylko czekać ile będzie klientów uciekać do nowego klubu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Wrz 2013r. 18:00  
Babyboy chyba bardziej jest związany z top gym, niz ze strefą!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Wrz 2013r. 12:45  
Hejka, wklejam maila, którego dostali wzyscy członkowie klubu, pozostawiam bez komentarza, ciekawym Waszych....a treści sporo.. pisownia oryginalna ;) a może ktoś dostał tez takiego i chce skomentować

Drodzy klubowicze

Wprowadzamy kolejne zmiany, tym razem w cenniku.
Do karnetu Siłownia za 120 zł, dodaliśmy wszystkie formy aerobiku.
(Step, Pilates, Zdrowy Kręgosłup, Joga, Brzychomania,
Fit Ball, Walk; -Rano, -15:50, -20:20, -Week End)
Ci którzy posiadają karnet na siłownie mogą teraz korzystać z dodatkowych usług
ZA DARMO.
Ta zmiana ma na celu zmobilizowania uczestników pracujących nad własną sylwetką do bardziej dynamicznej formy ruchu.
Dla tych którzy uczęszczają systematycznie na zajęcia aerobiku, pozwoli za cenę 120 złotych skorzystać bez limitu ze wszystkich w/w zajęć w ciągu miesiąca.
Nie pozostawiliśmy bez brania pod uwagę tych, co niemogą lub wolą ćwiczyć mniej.
Wyeliminowaliśmy karnety z zajęć aerobiku a podpieliśmy do karnetów z Zumby.
Teraz są tylko:
4 wejścia za 35 zł (8,75 zł za lekcję) - 1 miesiąc
8 wejść za 50 zł (6,25 zł za lekcję) - 2 miesiące
zajęcia w karnetach obejmują:
Zumba, pilates, step, fit ball, brzuchomania, zdrowy kręgosłup,
walk rano, walk 15:50, walk 20:20, walk week end.
Niestety ucierpiały pojedyncze wejścia,
z ceny 6 zł za lekcję zmieniliśmy na 10 zł.
Ta zmiana zmobilizuje do korzystania z karnetów oraz z systemu internetowego,który jest w posiadaniu Klubu. Nie tylko,
czas który jest poświęcany na wydawanie reszty oraz dopisywanie do zajęć, zapisywanie na zajęcia itd...możana zagospodarować na udzielanie informacji, lepiej powitać nowo przybyłych,lepiej obiaśnić umowę podpisywaną, a nie naprzykład po sześciu miesiącach klienci się dowiadują że za nieobecność na zajęciach system pobiera 1 wejście...
Drodzy Klubowicze wszelkie zmiany wprowadzamy aby ulepszyć jakość oferowanych usług, robimy to dla Was i dzięki Wam.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z nowym cennikiem dostępnym w sekreteriacie klubu od poniedziałku 23/09/13
Pozdrawiamy

Strefa Wellness

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Paź 2013r. 12:38  
Był ktoś z was na zajęciach Indoor Cycling ja ostatnio miałem okazje po prostu rewelacja jazda połączona z ćwiczenia no nie ma niż lepszego spining to zwyczajna jazda ,a tu ćwiczenia robią dużo, więcej mięśni pracuje niż podczas spiningu instruktorka rewelacja POLECAM WSZYSTKIM MANIAKOM ROWERU REWELACJA good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Paź 2013r. 21:28  
ja chodzę od 2 lat na indoor cycling do strefy do beaty i zgadzam sie z poprzednikiem ,że jest SUPER, ale początki były trudne nie dawałam rady, a teraz nie powiem , że jest lekko, bo czasem tez wymiekkam , ale jak wychodze z zajęc uczucie nie do opisania umiech nie wiem dlaczego ludzie piszą że u goski jest super, jak dla mnie prowadzi zajecia nie profesjonalnie, niestety to moja opinia. Uważam , że oprócz beaty jeszcze iwona prowadzi profesjonalnie zajęcia.To tak samo jak w top gymie bogusia prowadzi zajecia, ktore daleko odbiegaja od prawdziwego fitnesu, zajęcia prowadzone sa nie w muzyce i zle robione ćwiczenia, a jednak ma swoich zwolenników, wiekszośc narzeka a niektorzy chwalą, chociaż nie wiem za co.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Paź 2013r. 22:05  
Zgadzam się z rogalem, ze zajecia z indoru sa super, lepsze od biezni, w zalezności kto prowadzi, bo kiedys prowadzila edyta i zajecia byly spokojne takie bez zycia, wiec wtedy nie chodzilam a teraz jak prowadzi wrocila beata to zaczelam spowrotem indorowacumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Paź 2013r. 22:09  
Te Rogal skoncz juz ten temat bo to nudne zamiast pisac idz pocwiczyc.Po pierwsze nikt nie kaze ci chodzic do Goski a po drugie skoro Beata jest taka dobra to reklamy jej musisz tu robic. U Goski na wiekszosci zajęciach sa na minusie a uw/ w Beaty nie wiec to chyba o czyms swiadczy a tak wogole nie wam osadzac kto ma jakie umiejetnosci.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Paź 2013r. 07:21  
A jak wyglądają zajęcia "Zdrowy kręgosłup"?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Paź 2013r. 07:44  
Zgadzam sie Beata super prowadzi zajęcia!!!!Tez chodze do niej juz jakis czas i naprawde mozna się zmęczyć ;). A co do Goski i jej zajęc "na minusie" jak ktos tu napisal, to co z tego ze ma na minusie, jak przyjdzie co do czego to pozniej tego minusa juz nie ma...szybko osoby z rezerwy schodzą..wiec to chyba tez o czyms swiadczy...Kiedyś slyszalem/slyszalam jak wręcz namawiala Pani G. ludzi zeby przychodzili do niej na zajecia.. a dobry instruktor chyba tego nie musi robic..sciana Tyle na ten temat.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Paź 2013r. 07:44  
Jesli chodzi o zdrowy kregoslup to polecam zajecia prowadzi Kasia super sprawa i samopoczucie po zajeciach. A dokonczywszy temat powyzej widzę ze na tym forum siedzą sami " profesjonalisci "jezyk

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Paź 2013r. 07:49  
Dziwne jakoś ze wczoraj do konca było u Gosi na wysokim minusie a u Beaty az 10 wolnych i potem zaczęła sie dyskusja na forum jak to super u Beaty czyżby nieudolna reklama ? To tyle szkoda mu czasu na te wasze glupie przepychankisciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Paź 2013r. 08:05  
CYTAT
Jesli chodzi o zdrowy kregoslup to polecam zajecia prowadzi Kasia super sprawa i samopoczucie po zajeciach. A dokonczywszy temat powyzej widzę ze na tym forum siedzą sami " profesjonalisci "jezyk

Ta Pani ma specjalizację do prowadzenia zajęć na ten kręgosłup, czy takie chula-gula? Jak wygladają takie zajęcia? Jestem po rehabilitacji kręgosłupa po złamaniu, więc pytam szczegółowo. Bo jak wiadomo nie każdy ma specjalizację fizjioterapeuty czy rehabilitanta. A ćwiczenia pod kątem osoby, która jest fitness women mnie nie interesują.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Paź 2013r. 08:18  
No nie wiem czy duża ilośc osób na zajeciach swiadczy o profesjonalnych zajeciach, swego czasu w top gymie u bogusi były tłumy po 30 osób pomimo tego że odwalała straszna hałturę. Nie powiem bo ja tez do niej chodzilam, nie wiem czemu, napewno wtedy nie wiedzialam jak wygladają prawdziwe zajecia z fitnesu, dopoki nie poszłam do marty rybak na zajecia i zobaczyłam co to sa prawdziwe zajecia z fitnesu. I wiecej juz nie poszłam do bogusi.Kazdy ma prawo do swojego zdania, tak jak niektórzy uważaja ze blondynki sa puste,to inni uważaja za inteligentne.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Paź 2013r. 08:21  
do małpeczka: a co swiadczy o tym ze u goski na biezni było tylko 5 osób???

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Paź 2013r. 08:26  
Zgadzam się z Karolla good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Paź 2013r. 08:27  
Sory karolaazarumieniony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Paź 2013r. 08:41  
Swiadczy to o tym ze jest na tyle madra zeby nie wypisywac na forim jak to u niej jest super i to tyle w tym temacie .

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3 4 5 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Opinie »