|
|
|
P. Danuta Bara
jaka jest wasza opinia o wizytach u tej pani? Jak jest cenowo itp.? i czy w stw zaklada ktos aparaty od wewnetrznej strony? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 lata w tyl juz nosze u tej Pani ponad 2 lata super cenowo tez nie jest zdzierca mila ma podejscie do pacjena tylko ona Stalowa wola
|
|
|
|
|
Muszelka co ty jej córka jesteś czy co?, tak obserwuję trochę posty odnośnie ortodontów i tak ją zachwalasz za każdym razem,jesteś napalona na nią widzę jak zyd na cebule
No czytałam kiedyś, że chodziłas do niej jako dziecko i teraz więc od dziecka nie możesz naprostować czy jak? Akurat znam ta panią jest ok, ale zeby az tak sie ekscytowac) |
|
|
|
|
też nie rozumiem tego fenomenu... większość jej pacjentów ma o niej opinie przeciętne(średnie) lub złe!
Tylko znajdą się też tacy co ja tu opisują w superlatywach jak ten ktos powyżej(jakaś muszelka) -pewnie dostają swoja pulę za reklamę! |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
http://stalowemiasto.pl/szukaj/szukaj.php?m=forum&mode=wyniki&slowa=&user=muszelka241&forum=tak&s1=&mode=wyniki zobaczcie na posty muszelki.. po prostu albo pracownik, albo pani doktor...
|
|
|
|
|
Córka nie ale rodzina i dlatego ma opinie jaka ma bo ja z jej rodziny przyjaznilam sie z osoba ktor abardzo kochałam i t aosoba mnie szanowałysmy sie i ok chodzilam jako dziecko z innym aparatem teraz chodze ponad 2 lata z aparatem stałym
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Dodaj kropki i przecinki!
|
|
|
|
|
nic dziwnego ze wpadaja rewelacyjne opinie lubie ciotke i tak bedzie reszta w porzadku wiec sie szanuje a inni niech sobie daja opinie jaka daja dla ludzi Psni doktor doleczenia zebow nie do kochania jasne !!!!!!!!!
|
|
|
|
|
na kazde pytanie ortodonta wpadnie taka sama odpowiedz i opinia plusowa bo to rodzina wiec trzeba sie szanowac !!!!!!
|
|
|
|
|
Muszelka, zacznij używać kropek, przecinków, dużych liter, a zdecydowanie mniej wykrzykników. +20.
|
|
|
|
|
Panna pina kim kolwiek jestes ty zacznij cos uzywac ok patrz na siebie nie na kogos
Czerwone lampeczki ci sie zapalaja ok pisz osobie jasne ! Moderowano przez: panna_pina Niestety, na forum jest taka moja rola, że patrzę na to co piszą inni i pilnuję porządku. Niestety to co gryzmolisz też muszę czytać i poprawiać. Dla Twojej wiadomośći: za pisanie postów nie na temat i za dublowanie postów zapalam Ci kolejne +20.
|
|
|
|
|
Muszelka, jesteś mega niedouczona. Dziecko z pierwszych klas podstawówki lepiej pisze.Ręcę opadają.Że ci tak nie wstyd...
|
|
|
|
|
A tak w ogóle to zamykam. Muszelka odkopała sobie wątek aby pochwalić swoją ciotkę. Bez jaj.
|
|