|
|
|
Witam, co sądzicie o tym zajeździe, jakie jedzenie itd. Czy ktoś z was miał tam może wesele Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grywamy w różnych lokalach, ale w GOSPODZIE zawsze mają super żarcie wesela też są OK ale takie do 150 osób, ostatnio była zamiana sali jadalnej z taneczną i było naprawdę fajnie, jeszcze więcej miejsca, od strony muzycznej chyba jedna z bardziej akustycznych sal do grania, obsługa też daje radę, tak więc szczerze mogę polecić.
|
|
|
|
|
Wracając z trasy miałem potrzebę skorzystać z tego lokalu. Jedzenie było dobre, przystępne cenowo, obsługa miła. Dla mnie było ok.
|
|
|
|
|
Znajomi organizowali tam wesele - jedzenie naprawdę smaczne, bardzo dobra obsługa.
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
heheh przyjdź koło 8 rano codziennie do biedrony w nisku właściciel robi tam zakupy na 4 wózki
|
|
|
|
|
CYTAT heheh przyjdź koło 8 rano codziennie do biedrony w nisku właściciel robi tam zakupy na 4 wózki Kolego w obecnych czasach podejrzewam, ze większość właścicieli gastronomii robi zakupy w marketach, zresztą ta gospoda to nie żadna ekskluzywna restauracja więc zakupy w biedronce mnie nie dziwią. Jadam tam rzadko bo średnio raz w miesiącu ale nigdy nie zdarzyło mi się żeby coś było nieświeże.Obsługa miła, wybór surówek jak i warzyw z grilla duży. Osobiście polecam rybkę na szpinaku-pierwsza klasa a i wątróbka z cebulką też bardzo dobra |
|
|
|
|
Gdy jestem w pl to tez w tej gospodzie bywam, tylko ze ja zamawiam schabowe, albo sam wymyslam swoje danie z karty, a moja zona dorsza zapiekanego z warzywami.
Te surowki sa zarabiste wybierasz sobie jakie chcesz i ile chcesz. Polecam tez placka po wegiersku ale na moja glowe to troche za duzy. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
W biedronce sa w miare dobre rzeczy, a to ze codziennie kupuje towar to akurat chyba dobrze bo swiadczy o tym ze ma w miare swieze jedzenie i idzie na biezaco Niektore markety maja lepsze ceny towarow jak sie kupuje na fakturke niz hurtownie.
|
|