|
|
|
Zakładam ten temat przed zbliżającą się zimą.
Sporo rodziców ma ciuchy / zabawki w dobrym stanie i z chęcią się ich pozbędzie. Z drugiej strony sporo osób poszukuje rzeczy dla swoich pociech. Giełdę będę czyścił co 2 miesiące. Aha warunek konieczny to podawanie ceny, wyraźne dane kontaktowe, mile widziane są zdjęcia. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Powiem tak, a raczej napiszę.
Ktokolwiek chciał coś sprzedać / kupić na forum to tematy były usuwane bo jest dział Ogłoszenia. Skoro on jest to po co temat o rzeczach dla maluchów? Ja bym chciał kupić coś z innej dziedziny, a też na Ogłoszeniach nie mogę spotkać. Też sobie mogę taki wątek założyć? Oczywiście to Twoje/Wasze forum, Wasz portal, ale tak sygnalizuję - dlaczego jedni mogą, a inni nie bardzo. |
|
|
|
|
A po co ten temat Przecież w dziale "Ogłoszenia" też są zamieszczane ogłoszenia niekomercyjne.
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|