|
|
|
Moi drodzy czy wy też spotkaliście się z taką sytujacja i czy to jest normalne? Apteka dyżurująca pobiera opłatę za to, ze kupujecie leki. Przykład: Mianowicie leki wynoszą 20 zł plus do tego 3zł opłaty. Co wy na to spotkałam się wczoraj z taką sytuacją w aptece na poniatowskiego.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
...chyba ich poje***o
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
naprawdę!! Dlatego pytam was na tym forum. Czy to jest normalne.?
|
|
|
|
|
Nigdy się nie spotkałam z taką sytuacją, swoją drogą baardzo dziwne, niby za co te 3 zł?
Poczytałam na forum i rzeczywiście w niektórych aptekach w PL płaci się dodatkową kwotę, 5, 3 zł .. ale w Stalowej nie spotkałam się z tym. |
|
|
|
|
Płaci się we wszystkich aptekach na terenie kraju od wielu, wielu lat. Ostatnio jedynie podnieśli wysokość opłaty http://www.zdrow(...)w-w-nocy
|
|
|
|
|
Nie wiem czy opłata ta jest zgodna z prawem,ale wiem ,że apteka na Poniatowskiego jest najgorszą pod każdym względem.UWIERZCIE MI!!!
|
|
|
|
|
CYTAT Nie wiem czy opłata ta jest zgodna z prawem,ale wiem ,że apteka na Poniatowskiego jest najgorszą pod każdym względem.UWIERZCIE MI!!! Na Poniatowskiego jest 5 aptek, mógłbyś łaskawie wskazać o której piszesz? |
|
|
|
|
Chodzi o aptekę "Tradycyjną" niedaleko DVD, zaraz przy rondzie.
Zgadza się doliczają 3zł do każedgo zakupu nocnego, mąż był przedwczoraj i również zapłacił więcej niż normalnie. Człowiek lekko znudzony, uwolniony od tych wszystkich zajęć i obowiązków, które na co dzień zaprzątają jego umysł, potrafi być kopalnią pomysłów; albo tylko kopalnią. |
|
|
|
|
W tamtym tygodniu apteka dyżurna była w Primie, nikt nie brał takiej opłaty ode mnie, to chyba wymysl tej apteki na Poniatowskiego koło ronda
|
|
|
|
|
tak to ta apteka koło ronda, nie daleko byłej "europejskiej".
|
|
|
|
|
To jedna z najdroższych aptek w St.Woli.
Tylko taka starsza pani jest tam w miarę uprzejma. Po przemyśleniu, to nie dziwię się, że wpadli na pobieranie takiej opłaty... Niezbyt dużo osób robi tam zakupy....Na czymś zarobić trzeba. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|