|
|
|
WITAM CZY MOŻE KTOŚ WIE GDZIE SĄ TARGOWISKA
ODZIEŻOWE W OKOLICY STALOWEJ W POSZCZEGÓLNE DNI PONIEWAŻ CHCĘ SIĘ WYBRAĆ NA ZAKUPY PONIEDZIAŁEK - WTOREK - ŚRODA - CZWARTEK - WIEM ŻE JEST W GRĘBOWIE PIĄTEK - POZDRAWIAM SERDECZNIE Moderowano przez: kamil Nie piszemy wielkimi literami +20
Regulamin 2.10. Publikowanie postów/ ogłoszeń/ wątków pisanych wielkimi literami. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przecież w Stalowej w sobotę jest największe targowisko w okolicy, na które zjeżdża się tłum ludzi, więc po co ci inne? Chyba, że chcesz handlować a nie kupować. I jeszcze mała uwaga: nie pisz dużymi literami, wyłącz capslock.
|
|
|
|
|
Cześć chętnie też bym się wybrała na zakupy
Wiem że w środy jest w Zaleszanach w Kolbuszowej też jest, tylko nie wiem w jakie dni w Sandomierzu chyba w poniedziałek ale nie jestem pewna Jak ktoś coś wie to pomóżcie buziaczki Moderowano przez: Jacek No jasne że też bo masz to samo Ip co autor tematu Moderowano przez: kamil http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=737993#738025
o to druga kopia i te sam założyciel. |
|
|
|
|
Jeżowe- środa
|
|
|
|
|
jezowe to chyba wtorek bo w srode to
Bojanow Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Poniedzialek-Ulanow
Środa-Nisko Czwartek-Rudnik nad sanem Sobota-STW |
|
|
|
|
Wtorek - Jezowe
Sokolow mlp - chyba w srode czwartek i sobota - Mielec Ale po co kupowac na targowiskach jak ceny maja juz takie same jak w sklepach Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Piatek Krzeszów nad Sanem
|
|