~~pizza-drajver | |
|
|
CYTAT CYTAT widzialem kiedys dwoch burakow w golfie 2 i 3 oczywiscie rst. moje pytanie dlaczego te buraki jezdza w czapkach z daszkiem biala lub czerwona o co to chodzi? czy to sa pracownicy ATS To jest wiocha, których prawdziwe RST się wstydzi. K...a, palanci których szczytem marzeń jest wieśniacki golf 2 czy 3, a na widok 4 czy 5 mają kisiel w majtkach. To buractwo które do niedawna jeszcze jezdzilo na blachach RNI czy RTA. A teraz zamieszkują okolice Ktowey Woli czy Obojni jakiej. jest dokładnie tak jak pisze driver - Golfy 2 i 3 na blachach RST to wieśmaki RNI, które to przeniosły się do Miasta, po 6 latach tyrania za marne grosze w Stalszmycie pokupowały za 1000 zł Golfa i teraz "lansują" się po okolicy psując opinie prawdziwym kierowcom RST |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~RNI | |
|
|
Miasto Nisko żąda dostępu do Morza !!
|
|
|
~~Ja 38 | |
|
|
Wydaje mi śie że większość wypowiadających sie w tym temacie ma jakiś problem (z głową).Zastanówcie się co piszecie.....
|
|
|
~~koles | |
|
|
a ja mysle ze wy wszyscy macie cos z glowami ,kazdy ma prawo jezdzic a jak widze wszyscy wam przeszkadzajaa dalbym sobie reke uciac ze wiele z was tez pochodzi z tych wioch jak to mowicie tylko sie do tego nie przyznaje .Zastanowcie sie troche nad tym bo to swiadczy o waszym szczeniactwie pomimo ze jak twierdzicie jezdzicie jakimis zajebistymi furami
|
|
|
~~kierowca RNI | |
|
|
A pro po.Do tych wszystkich RST którzy uważają się za mistrzów kierownicy.Jadę dzisiaj z rana do domciu po nocnej zmianie i co widzę-kierowca z RST ze środkowego pasa skręca na obwodnicę Niska.Był to młody człowiek ale rozumku to mu bozia poskąpiła.
|
|
|
~~obserwator | |
|
|
Do "twoja stara".Zadajesz tak głupie pytania a zapytam ja , gdzie byłeś jak przerabiano na lekcji geografii mapę fizyczną Polski?.Jesteś typowym pieniaczem, gówno wiesz , gówno widziałeś ale podskakujesz jak pchła na sznurku.Jak ci się po takiej odpowiedzi poprawił humor to możesz zamerdać ogonkiem.
|
|
|
~~rni2 | |
|
|
Potwierdza to teorę że mistrzowie z RST to są mistrzami u siebie,gdzie jeżdżą na pamięć. Gdy ich wysłać o innego miasta stają się postrachem ruchu drogowego .
|
|
|
|
|
|
CYTAT Procent i cała reszta z RST, sami jeździcie maluchami a na zagraniczne mówicie złom.Mi się osobiście podoba.Z gustami się nie dyskutuje ale zawsze możecie się po napinać na kierowców z RNI. akurat nie chodzilo mi ze RNI tylko ogolnie o Calibre skad by nie była, a jesli Tobie sie podoba to luzik a na temat kierowców RNI nie chce rozmawiac |
|
~~RST | |
|
|
CYTAT na temat kierowców RNI nie chce rozmawiac Nikt nie chce gadac na tematy przykre... |
|
|
~~ssij | |
|
|
CYTAT CYTAT na temat kierowców RNI nie chce rozmawiac Nikt nie chce gadac na tematy przykre... przykre to sa wasze posty |
|
|
~~pojebuhh | |
|
|
Kiedyś nie było tego problemu bo nie było niska a teraz jest i chuj!
|
|
|
|
|
|
Wcześnirj było Nisko, a później z Stalową Wolą stworzyli migranci z pobocznych wsi, którzy zjeżdżali się za pracą w HSW i to dopiero jest przekleństwo!
susza |
|
|
|
|
CYTAT Miasto Nisko żąda dostępu do Morza !! To już Barcówka wam nie wystarczy? Co to się porobiło... |
|
|
|
|
ty i twoi myszczowie z rst musicie sie po prostu leczyć http://www.stalowemiasto.pl/emotikony/pliki/mlotek.gif
|
|
|
|
|
Veni vidi - Prostactwo,chamstwo,głupota i żenada. No i tyle w tym temacie. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
sa kozaki z rst.. ale jakby ich wpuscic na warszawe to by nie wiedzial czy isc na piechote czy rower pozyczyc..
|
|
|
|
RNI do lasu !
|
|
|