|
|
|
dedek no to jest dobre miejsce żeby zjeść pizzę
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
CYTAT dedek no to jest dobre miejsce żeby zjeść pizzę A no tak |
|
|
|
|
quattro
|
|
|
|
|
rustica (na białych domach) - kiedyś uwielbiałam, teraz mam wrażenie, że składniki są nieświeże i bylejakie.
Verona - lubię, jak zamawiam do domu, to najczęściej stamtąd. Capri - mój mąż lubił, bo się najadał. ja nie lubię - za grube ciasto, taka buła, a nie pizza. a ich naleśniki - porażka. Mamma Mia - całkiem smaczna, ale tam mają smaczniejsze rzeczy niż pizza, więc zamawiam rzadko. Biesiadowo - podobnie jak Capri. Fiori - bardzo smaczna. reszty nie znam. |
|
|
|
|
Reset najlepsza pizza ;p
|
|
|
|
|
Verona albo Capri
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Osobiscie w okresie letnim wole Biesiade. Powiem szczerze, że ostatnio zamówiłem przez pizzaportal chyba pizze z resetu i jak na pierwszy raz Zajebi....a Czuć smak składników, buła nie napompowana ani nie spalona no i czas dostawy był szybki jak na sobote.
A tak btw Kupie rowerek treningowy stacjonarny prosze o info na pw To winna tych kebabów i pizzów Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
CYTAT Gdzie warto udać się na pizze , aby było smacznie i w rozsądnej cenie? Parafrazując "Rajską depeszę"Jana Sztaudyngera-"Pizzy nie jadam.Zmądrzałem.Adam." SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
zdecydowanie Verona
czasami tez Quattro. |
|
|
|
|
CYTAT Gdzie warto udać się na pizze , aby było smacznie i w rozsądnej cenie? CYTAT jusek: Parafrazując "Rajską depeszę"Jana Sztaudyngera-"Pizzy nie jadam.Zmądrzałem.Adam." Juzek, a jadasz bułki, keczup, ser i wędlinę |
|
|
|
|
CYTAT Moim zdaniem najlepsza pizza w mieście u Włocha robi ja Włoch w Jubilacie można kupić na kawałki przepyszna polecam na prawe warto!!!!! Ostatnio kupiłam cała blachę czyli to co wyciąga z pieca zapłaciłam za nią 28zł ilościowo wyszła jak duza pizza z innej pizzerii wiec nie wiem czy tak drogo może i po wystygnięciu robi się nie fajna ale na gorąco pychota, a jak wystygnie wystarczy podgrzać w piekarniku i tez jest ok Udało mi się dzisiaj trafić na cieplutką Margarittę prosto z pieca. Pyszne ciasto i ten roztopiony serek... Niebo w gębie! Polecam. CYTAT No i w warce jest taka jak kiedys w Diablo? Nazwy nie których pozostały bez zmian i skład chyba też. Czy ktoś może potwierdzić, czy pizza z Warki smakuje jak dawna Diablo (ostra)? Chodzi mi przede wszystkim o ten miękki, ciągnący się ser na wierzchu i o całe ostre papryczki? |
|