|
![]() |
|
Orientuje się ktoś jak nagrać jakiś film bądź serial z telewizji cyfrowej? Dodam, że nie mam dekodera tylko moduł CAM.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Mam moduł CAM w Multimedia, TV Samsung, nagrywam na dysk zewnętrzny poprzez USB. Jedyny minus to to,że później da sie tylko odtworzyć na tym tv na którym było nagrane. Nie da sie również oglądać np kanał 1 a nagrać w tym samym czasie kanał 2
Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija |
|
|
![]() |
|
a jeśli dokupie sobie nagrywarkę to też będą takie problemy ?
|
|
|
![]() |
|
Mam nagrywarkę sony ale w analogu - eurozłącze, nie podpinałem jej. Poprzednio gdy nagrywałem telewizje w analogu nie było problemu z ogladaniem kan 1 a nagraniem kanał 2
|
|
![]() |
|
Mozna w multimeduia kupic moduł CAM? Bo jeszcze w czerwcu nie mieli tego w ofercie. Jaka jest cena? orientuje się ktoś?
|
|
|
![]() |
|
Kupowałem w ubiegłym roku, jak kupilem nowy tv. Teraz juz nie oferuja telewizji z modułem tylko dekoderem
|
|
![]() |
|
tzn że w dianie kupowałeś? czy to mozna kupic niezależnie od operatora kablówki? np. w sklepie RTV czy na necie w zależności do jakiego telewizora? Ten tuner co mam z multimediów to poprostu tragedia, co poustawiam kanały to mi sie zawiesi i jak restartuje to kanały znowu mam porozrzucane. Stella ma to w ofercie a taki moloch jak multimedia nie ma.
|
|
|
![]() |
|
Kupowałem jeszcze w Dianie i to wydzwaniałem z miesiac bo ciągle nie mieli. Pewnie można kupić na allegro lub Stelli. Przecież chodzi tylko o przełozenie karty z dekodera do modułu CAM
|
|
![]() |
|
moduł cam możesz kupić gdziekolwiek wkładasz do niego kartę z Multimedi programujesz kanały tunerem telewizora i w ten sposób nie jest ci potrzebny żaden dekoder za który trzeba płacić co miesiąc a drugi plus jest taki że masz jednego pilota mniej bo używasz tylko tego od telewizora
|
|
|
![]() |
|
Witam. Nie da się zwrócić lub zrezygnować z dekodera który mam z multimediów. Dzwoniłem i pytałem. Już teraz nie płaci sie dzierżawy za dekoder tylko jakiś "dostep do pakietu" więc się wycwanili. W ogóle powiedzieli, że nie ma innej możliwośći odbierania ich kanałów niż przez ten ich dekoder. Niech się ktoś wypowie kto ma taki moduł jak to w końcu jest?. Gdzie to kupić, ile kosztuje? Jak to działa?. Czy to poprostu wkłada się tą kartę z dekodera do tego modułu a potem do telewizora i to wszystko? jakoś to sie programuje? Pytać o to w sklepch RTV czy lepiej na necie kupić. Zależy mi na tym żeby mieć jednego pilota, ten dekoder co mam sie co chwilę zawiesza i strasznie wolno pracuje, czy po zmianie na taki moduł jakoś szybciej to chodzi? Z góry dzięki za pomoc
|
|
|
![]() |
|
W stelli kupisz tylko nie przyznaj sie ze jestes z multimedii., Jakies 110 zł
|
|
|
![]() |
|
CYTAT W stelli kupisz tylko nie przyznaj sie ze jestes z multimedii., Jakies 110 zł Nie ogarniam...to co mam powiedziec, że mam stelle? bo jak nie to bedzie drożej czy wogóle mnie wygonią? Poprostu wierzą na słowo? ![]() Nie mają jakiś zabezpieczeń? Jak masz jakieś doświadczenie z tymi modułami to podziel się wiedzą proszę. |
|
|
![]() |
|
na allegro możesz bez problemu kupić, musi być w systemie CONAX
|
|
|
![]() |
|
http://allegro.pl/modul-ci-cam-conax-smit-hd-tnk-kablowka-audax-i3729915672.html
Czy ktoś sie orientuje czy ten moduł bedzie współpracował z kartą z multimediów? Czy te karty co sie wkłada do dekoderów sa przypisane do konkretnego dekodera czy można je stosować z tymi modułami CI. Planuję kupić ten moduł ale narazie to nie mam pewności że będzie działać, a tani nie jest. Nie mam kogo zapytać, na infolini multimedia albo udają debili albo napawdę nie wiedzą o co chodzi. Jak ktoś się orientuje w temacie bardzo prosze o rozjaśnienie paru kwesti bo jak narazie to czeski film. |
|