|
|
|
Hej dajcie sygnał która szkoła lepsza dla dziecka. W przyszłym roku staje przed dylematem gdzie posłac dziecko i dwie szkoły podstawowe mam w pobliżu PSP nr 1 i 4
Doradźcie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Też miałam taki dylemat trzy lata temu kiedy córka szła do zerówki. Postawiłam na Jedynkę i wyboru nie żałuję. Świetne grono pedagogiczne, basen od klasy pierwszej, zajecia w mdku. Może szkoła nie jest tak doinwestowana jak Czwórka, ale nie tylko boisko szkołe czyni fajną. Może Jedynka nie ma takiego zaplecza sportowego jak Czwórka, ale panuje tutaj super rodzinna atmosfera. Polecam Ci dni otwarte które będa w obu szkołach. W Jedynce pewnie niebawem, bo tutaj to cykl kilku spotkań, w Czwórce jest jedno spotkanie, niestety nie pamietam kiedy. My po tych własnie spotkaniach i rozmowach z nauczycielami (w czwórce zostaliśmy przez nich totalnie olani) zdecydowaliśmy o wyborze Jedynki.
|
|
|
|
|
Dzięki za info.Podobno dużo zalezy jaka wychowawczyni przypadnie pierszoklasistom.Macie jakieś podpowiedzi?
Pozdrawiam |
|
|
|
|
A ja zdecydowanie polecam 4 mam porównanie bo starsza córka chodziła do jedynki, teraz młodsza chodzi do 4 i jestem bardzo zadowolona, nauczyciele mają zawsze czas dla rodzica, jest wiele zajęć pozalekcyjnych, świetne zaplecze edukacyjne(interaktywne sale)i sportowe
|
|