|
|
|
proszę o opinie która kablówka dobrze działa? mam cyfrę+, od niecałego roku, 3 razy zmieniałam dekoder, wciąż niedziała, pan z serwisu nie wie dlaczego gdyż antena i kabel w porządku, chodzi mi o to by był kanał mini mini, do tej pory płaciłam 14 zł za miesiąc, czy jest coś jeszcze w tej cenie lub zbliżonej??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja mam Polsat Cyfrowy od dawna. Dekoder na początku się zawieszał ale dali nowy i działa bez zarzutu. Nie wiem ile kosztują inne pakiety niż te co mam. Najlepiej sprawdź w ofercie http://www.cyfrowypolsat.pl/
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
witam
ja tez uzywam cyfry plus od, 6 lat w Szkocji i nigdy niemialem problemow czasami jak pada deszcz to przerywa ale mysle ze to wina anteny za maly obwod powinna byc wieksza moze cos ci zakloca sygnal dekoder tez mi sie czasami zawiesza wylacze i wlacze problem znika |
|
|
|
|
Obecnie korzystam z pakietu analogowego Multimedii (dawniej Diana) i muszę stwierdzić, że w Stelli jest o tyle lepiej, że w ofercie mają Polsat Sport Extra i NSport (oferta analogowa).
|
|
|
|
|
ja kozystam z cyfrowego polsatu juz pare dobrych lat i wszystko dziala jak nalezy
|
|