|
|
|
Witam. Zastanawiam sie nad kupnem.komputera na raty. Gdzie byscie polecali kupic tak aby gwarancja byla potem pewna. Co sadzicie o media expert lub komputronik?? Z gory dzieki!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Media expert to zdziercy, polecam jakis komputerowy. Ja kupowalem w AND i ich polecam, zrobili maly rabacik na laptopa i dostalem torbe.
|
|
|
|
|
pamietajcie jak bierzecie komputer na raty i beda wam proponowali dodatkowa gwarancje/ubezpieczenie nie dajcie sie naciac , w mediaxpert zawsze to wciskaja, a to zwykle zdzierstwo !
|
|
|
|
|
Jesli w stalowej woli to tylko AND
Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
|
|
CYTAT pamietajcie jak bierzecie komputer na raty i beda wam proponowali dodatkowa gwarancje/ubezpieczenie nie dajcie sie naciac , w mediaxpert zawsze to wciskaja, a to zwykle zdzierstwo ! Ale dlaczego? Nie uznajątych reklamacji czy co? To chyba tak jak z każdym ubezpieczeniem, płacisz za swięty spokój. No chyba że zawsze kombinują z uznaniem reklamacji. |
|
|
|
|
polecam AND, też braliśmy na raty, dostaliśmy gratis ( do wyboru torba ewentualnie myszka ) aaa i jeszcze wpłaciliśmy pare złotych więc raty były mniejsze
|
|
|
|
|
kiedyś było topinfol
|
|
|
|
|
z tą gwarancją to nie wciskanie kitu a ni z tym ubezpieczeniem, wziąlem telewizor i ubezpieczylem go, siadla mi matryca koszt nowej 3700 wiec nie oplacalo im sie naprawiac, oddali mi nowy TV nawet lepszy niz kupilem na początku. wiadomo na poczatku trzeba doplacic do ceny ale bylo warto.
|
|
|
|
|
A ja mogę z czystym sumieniem polecic salon KOMPUTRONIK kupowałęm tam już nie jeden komputer jak i dla siebie tak i znajomych i nigdy nie było żadnych zastrzeżen
|
|
|
|
|
sklep WIKO Tarnobrzeg. Koło głównego oddziału PEKAO. Raty z 3 banków i przede wszystkim niskie ceny sprzętu, szybki serwis gwarancyjny jak i pogwarancyjny. POLECAM
|
|
|
|
|
polecam wziac kase w banku i komputer zamowic z neta (oczywiscie kazda czesc oddzielnie) mozna zaoszczedzic porownaniu ze sklepem kilkaset zlotych :]
|
|
|
|
|
No i ciekawe dlaczego zaraz AND. Rozejrzyj się na ulicy Okulickiego.. nie podpowiadam.. ale jest dużo lepsza firma i tańsza.
|
|
|
|
|
raty Allegro hehe
|
|
|
|
|
Nie oplaca sie kupowac kompetera na raty, a jezli promocja ma byc myszka lub torba, dalbym sobie spokuj. Jezeli to ma byc komputer stacjonrany i chodzi tu o sam komputer bez monitora to za 1800- 2000zl mozna juz kupic dosc dobra maszyne w sklepie internetowym, i nie chodzi mi tu o gotowce z allegro, ale odpowiednio dobrany sprzet.
|
|