|
|
|
Szukam kogos kto profesjonalnie zajmuje sie tym.
Prosze o namiary wraz z cena. Dziekuje. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaki to ma być rodzaj przekłucia? Standardowy w płatku? W przegrodzie? Bridge?
Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
|
|
w studio tatuazu kolo wiaduktu przekuwaja kolczyki
|
|
|
|
|
może jakiś rolnik, niektórzy kolczykuja byki, to maja doświadczenie
|
|
|
|
|
CYTAT Jaki to ma być rodzaj przekłucia? Standardowy w płatku? W przegrodzie? Bridge? Standard. Wraz z kolczykiem.
|
|
|
|
|
W studiu tatuażu z tego, co wiem, kłuje gość z Rzeszowskiego studia, przyjeżdżający na umówioną wizytę.
Jeśli zdecydujesz się na domorosłego piercera to miej na uwadze to, żeby zamontował tam kolczyk typu labret. I uważaj na takich "specjalistów", którzy za piwo, dwa, paczkę fajek czy jakąś śmiesznie niską cenę zgodzą Ci się przekłuć, bo może skończyć się niefajnie. A jak ktoś będzie przy pielęgnacji wspominał o spirytusie czy wodzie utlenionej - uciekaj! Takie moje rady, ale co ja tam wiem ;p Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|