|
|
|
macie jakies informacje o pedofilu filipie k?? bo ja z dosc dobrze poinformowanego zrodla dowiedzialem sie ze gosc wcale nie siedzi w areszcie na zalezu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heheh i chyba siedzieć nie bedzie... polskie prawo
|
|
|
|
|
Zajmijcie się ludzie swoimi sprawami.A MOŻE WEŻCIE SIĘ ZA ROBOTĘ a nie żyjcie jak pasożyty.
|
|
|
|
|
CYTAT Zajmijcie się ludzie swoimi sprawami.A MOŻE WEŻCIE SIĘ ZA ROBOTĘ a nie żyjcie jak pasożyty. Jak ktoś Ci kiedys zgwałci córkę a sprawca będzie sobie hasał na wolności też się zajmiemy swoimi sprawami. |
|
|
|
|
zakrze po czynie Filipa K. to już nie jest tylko i wyłącznie jego prywatna sprawa ale sprawa publiczna i każdy może się nią interesować oraz ją komentować.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
i wlasnie dlatego ze sprawa ucichla pedofil bezkranie chodzi po ulicy, gdy sprawa byla naglasniana przez media to cos sie dzialo, wychodzily nowe fakty, pojawialy sie nowe zeznania swiadkow oraz osob pokrzywdzonych. poprostu mnie krew zalewa jak czytam no stalowowolskich stronach artykuly o tym ze zawineli jakiegos malolata z 1gramem marihuany i siedzi w arszcie a gosc co zgwalcil 10latke chodzi po ulicy a ludzie jeszcze maja pretensie ze ktos sie wtraca w czyjes zycie, sory ale nie ogarniam tego
|
|
|
|
|
Swoimi problemami się zajmuję,
Za robotę jestem wzięty. Nie przeszkadza mi to w żadnym wypadku, aby zapytać: czy Pan Treneropedofil szlaja się po STW, czy też nie ? |
|
|
|
|
Skupiliście się wyłącznie na tym Filipie i jemu chcecie za sąd wymierzać sprawiedliwość, a nikt nie pomyśli o tym, że już na wolności jest (albo lada moment będzie) słynny Pęksa - Cudziło ze Żwirki i Wigury.
Tylko czekać aż o następnym gwałcie na dziecku będą media trąbić. Jego jakoś nikt nie pamięta, a siedział już za taki wyczyn chyba ze dwa razy. Jest więc podstawa twierdzić, że i tym razem będzie głośno. Wątpię żeby to się dało uleczyć. Jako matke zastanawia mnie też dlaczego tak nagle przycichła sprawa wycieczki szkolnej z biura podróży? Pisali tu o tym. |
|
|
|
|
dobrze to ujejelas bo ten gosc o ktorym piszesz SIEDZIAŁ lub SIEDZI i tutaj moja droga jest ta wielka roznica bo peodfil FILIP K nie siedzi a siedziec powienien i teraz mi wytlumacz dlaczego tak jest skoro jestes taka madra?
|
|
|
|
|
a jak sie ma sprawa:
1. tej dziewczyny co zabiła swoją matke nauczycielkę ? 2. chłopaka , który zabił na Grabskiego dziewczyne w wypadku samochodowym 3. Chłopaka , który w Sylwestra zasztyletował dziewczyne w bodajże w Stanach k.Bojanowa 4. Goscia , pod opieką którego jego syn "wypadł" z balkonu 5. Dziewczyny , która na Poniatowskiego rozjechała starsze małżeństwo 6. Chłopaka , który na Energetyków roztrzaskał kobiete itp itp |
|
|
|
|
znam osobiscie chlopaka ktory "zabil" ta dziewczyne na grabskiego i zapewniam cie ze ulicami nie chodzi, tak samo andrzej u ktory siedzi w dalszym ciagu w areszcie i czeka na dlugi wyrok. i prosze cie nie porownuj mi tu wypadku samochodowego ze zgwalceniem malego dziecka bo to sie mija z celem, a jeszcze bardziej miaja sie z celem ze osoba ktora spowodowala wypadek siedzi w wiezieniu a pedofil jest na wolnosci
|
|
|
|
|
nie porównuje tylko pytam czy głosne sprawy, które poźniej zostają wyciszane ...mają swój ciąg dalszy. pozdrawiam
|
|
|
|
|
dlatego ci pisze co sie stalo ze sprawca wypadku jak i gosciem ktory zabil dziewczyne w sylwestra, obaj siedza w wiezieniu i jaki tu chcesz dalszy ciag sprawy?? i takiego samego obortu sprawy ludzie oczekuja wobec pedofila to chyba normalne nie?? ale nie normalne jest to ze pomimo mocnych dowodow, naglasniania sprawy pedofil jest ciagle na wolnosci.
|
|
|
|
|
Nic mu nie zrobią, będzie jakaś pomroczność jasna albo coś takiego. Znając życie to raczej Precedens może niestety beknąć za ataki na biednego chorego facecika.
|
|
|
|
|
CYTAT Nic mu nie zrobią, będzie jakaś pomroczność jasna albo coś takiego. Znając życie to raczej Precedens może niestety beknąć za ataki na biednego chorego facecika. a i jeszcze może ktoś wie co jest z tym gościem który rozjechał na pasach kobietę na Energetyków, bo to podobno też był jakiś ważny czyjś syn |
|
|
|
|
wcale bym sie nie zdziwil po tym niedo****nym kraju i jego chorym prawie. wracajac do twojego pytania, to nie wiem czy chlopak siedzi czy nie ale sprawy z wypadkami drogowymi wygladaja troche inaczej niz zwykle przestepstwo, nie kazdy kto zabije kogos jadac samochodem idzie odrazu do wiezienia, jezeli kierowca jest trzezwy to ta osoba zostaje oskarzona o nieumyslne spowodowanie smierci, jezeli byla pijana to umyslne-i raczej tylko wtedy idzie sie do wieziania
|
|