|
|
|
Witam. Mam pytanie gdzie w Stalowej kupię tanio E-papierosa i w miarę dobrej jakości i fajnym wygladzie? Jeśli ktoś pali e- papierosa to niech się podzieli swoim doświadczeniem, czy można rzucić zwykłe fajki palac tylko elektronicznego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No moj kumpel miesiac temu kupil elektronicznego cygara i zachwalal.
Na dzien dzisiejszy kopci normalne Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
na centrum4 80 zeta za dwa, kolega kupil, pali i chwali. I tak wiekszosc to chinskie wiec po co przeplacac
|
|
|
|
|
a może ktoś ma do sprzedania jednego z dwóch, bo słyszałem że często po 2 sztuki sprzedaja?
|
|
|
|
|
Czesc, ja moglbym jednego odsprzedac.
|
|
|
|
|
Kilku znajomych inhaluje się tylko tym.
W sumie fajna sprawa gdy leci para wodna, a nie smród papierosów. I podobno pomimo częstszych inhalacji i tak wychodzi połowę taniej miesięcznie "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
super punkt z e-papierosami jest w TESCO przy kasach przy poczcie i saloniku prasowym. takie czarne lady oszklone, bardzo miła Pani Edyta tam sprzedaje, umie doradzić naprawde dobry produkt. ja jestem zadowolony i polecam.
|
|
|
|
|
ronnie09 zgadzam się w całości. Punkt w Tesco koło poczty super. Miła obsługa - w szczególności Pani Edyta - pełen profesjonalizm. Ciekawy asortyment. E-pierosy na pewno warto. Kupiłem i powoli rzucam zwykłe palenie. Niedawno paliłem paczkę dziennie, teraz za nimi nie tęsknię.
|
|
|
|
|
Jezeli chcesz spróbować czy w ogole podejdzie Ci e-papieros to proponuje takie cudo w tych punktach ceny sa ladne...
|
|
|
|
|
w Centrum przy ulicy Niezłomnych na przeciwko Atlantica jest stoisko, miła długowłosa blodnynka tam sprzedaje, polecam!
|
|