~~ciekawski | |
|
|
jak tam Jola w planecie ????;> pewnie dno he xDD ale jestem ciekaw co ludzie powiedza co tam byli hmm moze jakies zdiecia ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~werka | |
|
|
przeciez to kobieta-parodia , inaczej imitacja- szkoda kasy na takie dziwadło - doda to co innego
|
|
|
~~ssa | |
|
|
doda = Jola wiec ani na to ani na to szkoda hajsu
|
|
|
~~fsdf | |
|
|
Doda?? Heh to jest manekin. Pyskata blondyna mającaa o sobie za duże mniemanie. Zwykły poczochraniec. O tej Joli nie bedę pisał nawet bo mi się lawiatura zwichnie.
|
|
|
~~ddfsds | |
|
|
ojc macie racje ale ejstem ciekawe co ona tam wczoraj robila haha xDD
|
|
|
~~;dd .. | |
|
|
podobno wybrała jakiegoś kolesia- on dostał prezent..xdd można było sobie później robić z nią zdj. xdd i poszła..
|
|
|
~~xyz | |
|
|
jola dala rade hehe
|
|
|
~~123 | |
|
|
jakies zdiecia macie ???
|
|
|
~~;dd... | |
|
|
na str. planety sprawdź.. może będą..
|
|
|
~~123 | |
|
|
no jeszcze nie ma ale jak ktos ma to moze cos zapodac posmiejemy sie z Joli wszyscy razem ;p
|
|
|
~~lol:) | |
|
|
takie wielkie halo było a teraz nikt nic nie ma do powiedzenia? Jak tam Jola i ogólnie wieczór? był tam ktoś w ogóle?
|
|
|
~~;dd.. | |
|
|
słyszałam, że było całkiem dużo osób..
|
|
|
~~lodzik | |
|
|
Bylo bardzo duzo ludzi Jola wypadla super
|
|
|
~~rudi | |
|
|
Oj ludzi masakra pol godziny stalem przed wejsciem przy barach kolejki a co do Jolki to super wybrala fajnego kolesia potem byla za barem na dole i sprzedawala a potem robila tez zdjecia ale wyglada duzo lepiej na zywo super
|
|
|
~~dafi | |
|
|
Oj macie racje ludzi bylo bardzo duzo mozna bylo sie tego spodziewac ze tak bedzie ale bylo super super wystroj byl walentynkowy w planecie oj przygotowali sie super gratulacje widac bylo ze troche pracy w to wlozyli ale super a Jolka super ladna z niej laska jest na zywo i wcale nie taka glupia
|
|
|
~~zibo | |
|
|
Witam macie racje bylo super Jolka jest super ma cialko i faktycznie duzo lepiej wyglada na zywo a ajk bylo fajnie walentynkowo
|
|
|
~~123 | |
|
|
a jakies zdiecia ??;> czy nie zabardzo ??;> he xD:p
|
|
|
~~ziutuś | |
|
|
sa zdjecia z imprezy na stronce planety dosyc sporo osób ale jola i tak kon jakich mało
|
|
|
~~123 | |
|
|
wlasnie ogladam kurde ale ona brzydka ja pierdziu
|
|
|