|
|
|
Witam kieruje tu pytanie osób które poruszaja sie komunikacja prywatna lub kazdego kto chce wyrazic opinie na ten temat. Moje pytanie brzmi do Was. Ze Stalowej Woli busów w jakim kierunku brak w jakim kierunku byc powinny gdzie jest zapotrzebowanie na jakie trasy ?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
... mnie interesowało by połączenie do Zielonej Góry konkretnie przez Nową Sól , bo lekko 12h pociągiem trochę jest męczące.... .....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
a co zakładasz firmę transportową ?
jeśli tak to pw, mam pomysł ... |
|
|
|
|
No, to może Poznań?
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Chodzi o to gdzie jest najwieksze zapotrzebowanie a nie na zielona góre 3 osoby.. Poznan tak mysle hmm krotsze i dluzsze max km to tyle co do wawy
|
|
|
|
|
CYTAT Witam kieruje tu pytanie osób które poruszaja sie komunikacja prywatna lub kazdego kto chce wyrazic opinie na ten temat. ... to może się bliżej określ bo mnie interesuje akurat takowe połączenie i nie wnikam czy jedzie tam dwie osoby czy dwadzieścia.....a komunikacja jest tyle że do Wrocławia .... " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
No wlasnie do Wrocka jest kapke dalej niz do Wawy . Do miast studenckich tez bylo by dobrze w sumie
|
|
|
|
|
...ok ... tyle,że w Zielonej ludzie też studiują chociaż w pierwszym poście się bliżej nie sprecyzowałeś....ale rozumiem ,że chodzi Ci o krótsze trasy,więc więcej nie będę udzielała się w tym temacie .....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
dziekuje : ) nooo cos ala topek co mial albo marcel, oni max 80 km ipolaczenie krk maja
|
|
|
|
|
Trasa Stalowa Wola Nisko Warchoły Grądy Podwolina Wolina Racławice Nisko Stalowa Wola. Krótka trasa ale na drodze Podwolina Grądy Warchoły nie ma żadnego busa więc będzie dużo chętnych. W razie zainteresowania podam dokładniej trase.
|
|
|
|
|
CYTAT No wlasnie do Wrocka jest kapke dalej niz do Wawy . Do miast studenckich tez bylo by dobrze w sumie no kurna kapke - 2 razy .... wawa 220-240 wro 460 autostrada |
|
|
|
|
Mnie się wydaje, że do Biłgoraja i tamte po drodze wioski ciężko jest się dostać i PKS-em , a nie mówiąc busem. Wg mnie zasanie ma ogólnie słaby transport do Niska i Stalowej.
|
|
|
|
|
CYTAT Trasa Stalowa Wola Nisko Warchoły Grądy Podwolina Wolina Racławice Nisko Stalowa Wola. Krótka trasa ale na drodze Podwolina Grądy Warchoły nie ma żadnego busa więc będzie dużo chętnych. W razie zainteresowania podam dokładniej trase. Po drodze tez Malce bo oni tez nie maja połączenia trzeba do głównej iść I mysle ze jakies połączenia weekendowe w nocy ok godziny 2,3 dla wracających dzieciaków z imprez |
|
|
|
|
Mi tez sie wydaje ze polaczenia nocne zeby to bydlo rozwiesc do domow.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Trasa Stalowa Wola Nisko Warchoły Grądy Podwolina Wolina Racławice Nisko Stalowa Wola. Krótka trasa ale na drodze Podwolina Grądy Warchoły nie ma żadnego busa więc będzie dużo chętnych. W razie zainteresowania podam dokładniej trase. Polać mu, dobrze gada! W lato kupę kasy można zarobić na tej trasie, wożąc ludzi nad zalew Przydałby się też jakiś nocny bus na tej trasie, z zahaczeniem o hutę, kilka osób z tego terenu tam pracuje. Jakby ceny biletów były przystępne (z Podwoliny do Stalowej autobus kosztuje około 5zł, pociąg coś ponad 4) to wiele osób by jeździło. Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
|
|
W sobotę na zajęcia, na UMCS w Lublinie, które zaczynają się na 8, pociągiem o 5:30 trzeba jechać...
|
|
|
|
|
dziekuje za pomoc na pewno to rozwaze : )
|
|
|
|
|
CYTAT W sobotę na zajęcia, na UMCS w Lublinie, które zaczynają się na 8, pociągiem o 5:30 trzeba jechać... Przeciez jest wirabus o 5 47.. jestes w lublinie przed 8, wysiadasz na ktorymkolwiek przystanku i masz 5 minut do miasteczka. |
|