|
|
|
jak w tytule: polećcie jakiegoś dobrego dermatologa na nfz
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Polecam dermatologa Kowskiego przyjmuje w białych domach za bankiem, o ile się nie mylę to w poradni Myłkowej.Oczywiście porada refundowana przez NFZ i czas oczekiwania nie dlugi w porównaniu z przychodnia na Wyszyńskiego.
|
|
|
|
|
Napewno nie polecam dr Bielowki,masakra jakas,poszlam ze znamionami ktore mnie niepokoily a pani podchodzi do ciebie bez dermoskopu (nie wiem dokladnej nazwy ale do badania znamion),oglada cie z daleka jak tredowatego,dziecko ktore ma tradzik pani dolktor oglada zza biurka.Po prostu olewanie pacjenta !!!
|
|
|
|
|
nie wiem czy pani Hanna Pieprzny przyjmuje na NFZ ale jeśli tak to polecam panią doktor. Ma podejście do pacjenta, udziela porad i co najważniejsze potrafi prawidłowo zastosować leczenie i dobrać odpowiednie maści, które są w rozsądnej cenie itd. Za prywatną wizytę bierze 50 zł. Osobiście byłam tylko na 2 wizytach i jestem zadowolona, bo szybko i skutecznie mnie wyleczyła (moją skórę).
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
CYTAT Polecam dermatologa Kowskiego przyjmuje w białych domach za bankiem, o ile się nie mylę to w poradni Myłkowej.Oczywiście porada refundowana przez NFZ i czas oczekiwania nie dlugi w porównaniu z przychodnia na Wyszyńskiego. Również polecam, wyleczył mi trądzik praktycznie do zera! Gorąco polecam i pozdrawiam ;]. |
|
|
|
|
dzięki kurcze już się zarejestrowałam tam na wyszyńskiego, mam wizyte 14 grudnia. ale koleżanka chodzi też do Kowskiego i sobie chwali więc może rzeczywiście tam pójdę. a moglibyście powiedzieć dokładnie gdzie on przyjmuje? bo nie ogarniam tych białych bloków...
|
|
|
|
|
http://poradniadermatologicznawk.republika.pl/
Koło siłowni Top Gym oraz Banku Pekao S.A |
|