|
|
|
WITAM.Mam pytanie.jak znalezsc dobrą nianię?
drugie-placac za dwa dni opieki /wyjazd/kwote 400zl dalam za duzo czy za malo?pytam poniewaz znoww potrzebuje a niania ma mnie w nosie :/ zglupialam.prosze o sensowne odpowiedzi.pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Może niania nie ma czasu ? Lub ma inną robotę lepiej płatną .Zobacz na PW może uda Ci się pomóc
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: stalowa okolice Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja jestem niania. to są barszo dobre pieniądze. prosze o kontakt, postaram się pomóc.
|
|
|
|
|
Wrocław - 1 godzina 10 zł / opieka nad blizniaczkami w tej chwili juz 8-letnie/ , studentka- super opieka, dziewczyny uwielbiaja.
|
|
|
|
|
CYTAT WITAM.Mam pytanie.jak znalezsc dobrą nianię? drugie-placac za dwa dni opieki /wyjazd/kwote 400zl dalam za duzo czy za malo?pytam poniewaz znoww potrzebuje a niania ma mnie w nosie :/ zglupialam.prosze o sensowne odpowiedzi.pozdrawiam Jak 400zl za 2dni to niania sie znajdzie, tylko zalezy jakie dziecko jest. Ale 400zl to bardzo dobre pieniadze. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
a jakie ma byc?!!
wkurzyles mnie tym glupim tesktem!to Ci napisze-madra piekna wesola dwulatka.wystarczy? cytat]Wrocław - 1 godzina 10 zł / opieka nad blizniaczkami w tej chwili juz 8-letnie/ , studentka- super opieka, dziewczyny uwielbiaja.[/cytat] sory ale co mnie obchodzi wroclaw? |
|
|
|
|
A czym Cie tak wkurzylem???? Sa dzieci i sa urwisy co zadna niania za zadne pieniadze nie chce z nimi byc.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Wrocław - 1 godzina 10 zł / opieka nad blizniaczkami w tej chwili juz 8-letnie/ , studentka- super opieka, dziewczyny uwielbiaja. sory ale co mnie obchodzi wroclaw? czyli jak urwis to 1000zl za malo?co ty bredzisz czlowieku? |
|
|
|
|
baby!nie pisac wiecej do mnie pw tytulem KASA!nie oglaszalam naboru niniani,luzne zapytanie bylo.
|
|
|
|
|
Jak pisalem wczesniej, jak urwis to nianie za zadne pieniadze niechca byc z takim dzieckiem. Pozdrawiam.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Ja pracuję jako niania. Na Stalową 400 zł za 2 dni to bardzo dobre pieniądze. Ja za 5 dni w wakacje z 2-latką wzięłam 500zł. Ale to jest dziewczynka którą się normalnie opiekowałam codziennie. Stawka za opiekę 7,oo zł a za soboty i niedziele półtora stawki.
|
|