~~Do krym | |
|
|
Ściśnij pieroga wielki polityku.A co w tym złego ,ze jedziemy na mecz do Lublina.Czy od razu zaraz musisz mieć skojarzenia ,ze jedziemy tam na jakąś ustawkę.Jedziemy kibicowac Naszej drużynie,by odniosła zwycięstwo,a My chcemy się dobrze bawić na trybunach.Nie jestes prawdziwym kiobicem,nie interesuje Cię sport,więc tego nigdy nie zrozumiesz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Willy | |
|
|
|
|
|
~~,krym | |
|
|
zdziwiłbyś się
|
|
|
~~krym | |
|
|
jesteś tak samo śmieszny jak niektórzy kolesie ze stowarzyszenia kibiców. Lepiej tak więcej nie mów bo zostaniesz surowo ukarany .
|
|
|
~~PrawdziwyPOPiS | |
|
|
|
|
|
~~zks | |
|
|
Świetna ta klapsydra,heheheh
|
|
|
|
|
|
CYTAT kto by pomyślał że StaloweMiasto będzie promować wyjazdy kibiców. Wszak stosunkowo niedawno Zbysiu Ziobry z PiS walczył ze stadionowym chuligaństwem....hahahahhaha. Lucek Nadbereżny i Wiesiek Siembida też jadą do Lublina ? Może jeszcze Janina Sagatowska się wybierze furą hehehe pozdro co ty p**********lisz????? [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
~~jazda | |
|
|
Po rozmowie KSS z Motorem wyjazd jest pewny!!!, a i mobilizacja ogromna. Zielono-Czarna Brygada zaleje Lublin. |
|
|
~~ZARZECZE | |
|
|
WSZYSCY DO ZARZECZA!!!!!!!
|
|
|
~~Incoming | |
|
|
|
|
|
~~kibic | |
|
|
Coraz bliżej meczyku czuje 0-2 dla Stalówki na poczatek
|
|
|
~~ferwq | |
|
|
okoliczne wsioki tez jadą na mecz...
|
|
|
~~Lubelak | |
|
|
CYTAT Palanty ktos wam nasikał na ten bilbord i to nie byłem ja.
|
|
|
~~mS. | |
|
|
Wezcie sie nie klepcie buraki,za nauke byscie sie wzieli a nie za pierdoly....i te dresy byscie w koncu zmienili na cos mniej skwaszonego bo obora bylo je nosic juz jakies 5 lat temu a nie mowie co jestb teraz...makabra.
|
|
|
~~antek zarzecze | |
|
|
wkurwiaja mnie ci wszyscy kibice
mieszkam w zarzeczu i u nas znalezli sie wielcy cfaniacy co chodzą w koszulkach ZATORZE po wsi |
|
|
~~ksiądz Józef | |
|
|
Panowie i -panie,mobilka trwa w najlepsze.Jest juz zapisanych prawie 1200 osób.Zapisywać się ,jedziemy wwszyscy i wchodzimy wszyscy,mimo ,że Nam robia w Lublinie po górkę.Ma Nas być 2000 i jedziemy .KOOOOORBA
|
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Zapewne jest 1200 osób zapisanych chyba o jedną cyfre za dużo wcisnąłeś
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
"ŻEBY ROZWIAĆ WSZELKIE DYWAGACJE NA TEMAT KIBICÓW GOŚCI, INFO Z KLUBU:
NA DZIEŃ DZISIEJSZY JEŚLI W OGÓLE ODBĘDZIE SIĘ TEN MECZ ZGODNIE Z DATĄ I MIEJSCEM, TO NA 99% BEZ UDZIAŁU KIBICÓW GOŚCI" zrodlo: http://motorlublin.com/forum/viewtopic.php?t=1948&postdays=0&postorder=asc&start=75&sid=9f51a32aa6ee7389ad193fa1e5b4762b Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
~~kibic | |
|
|
Jak moze byc info aktualne goscia z tarnobrzegu hehehe.
A swoją droga kto ma jechac i chce to i tak pojedzie a kto nie ten na forum przeczyta relacje |
|
|
~~stal zks | |
|
|
Informacje na temat Naszej obecności w Lublinie zmieniaja się jak w kalejdoskopie.Jednego dnia jest na Tak,następnego dnia na Nie.Jednak njgorsze sygnaly docierały na począrku,teraz wszystko idzie w dobrym kierunku.Na dzisiaj jest na TAK ,że JEDZIEMY.Pozostaje tylko kwestie ilu Nasw wpuszcza.Ale nie poddajemy się,chłopaki działają.Wejdziemy wszyscy zobaczycie.Zapisywac się więc na listę i JEDZIEMY!!!!
|
|
|
~~LODZIARZ ZRZ | |
|
|
"niech się Stalowej wsi nie wydaje, że może być miastem!!!" AVE MOTOR!!!
|
|
|
~~1938 | |
|
|
Niech się Motórowi oszustom nie wydaje ,ze może byc klubem!Zapisywqać się ,jedziemy wszyscy i wszyscy wchodzimy,to już pewne,a w piątek oficjalne potwierdzenie.
|
|
|
~~Sprzedwaczyki | |
|
|
Sprzedawczyki z koziej wólki http://www.youtu(...)I4QfwOY0
|
|
|
~~stalówka | |
|