|
|
|
Witam.
Przeszukałam forum i wszystko przeczytałam na temat Pani Cisek, ale mam kilka pytań ,na których odpowiedzi nie znalazłam. W internecie też mało opinie , także proszę się nie denerwować, że kolejny temat o alergologu. Otóż mam pytanie czy Cisek przyjmuje dzieci? Jaki jest dokładny telefon do Pani ? I czy gabinet który się znajduje na Jana Pawła jest prywatny czy na NFZ? Jeśli prywatny to ile kosztuje wizyta? z góry dziękuje za odpowiedz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiedyś chciałam umówić moja córkę na wizytę to powiedziano mi w rejestracji,że pani Cisek dzieci nie przyjmuje tylko Myłek lub Kaporowicz,a chciałam iść do pani Cisek bo o tych dwóch paniach naczytałam się różnych rzeczy...w rezultacie poszłyśmy do innego lekarza z naszym problemem.Wydaje mi się,że przyjmuje na NFZ,ale pewności nie mam.
|
|
Dołączył: 24 Kwie 2008r. Skąd: Stalowa Wola/Zarzecz Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
p.Cisek przyjmuje dzieci gabinet miesci sie obok EKO PRALNI w bialych domach
tel.15 843 10 90 chyba tylko prywatnie PawloSt |
|
|
|
|
Dok.Cisek przyjmuje również dzieci,ja tam byłam prywatnie ale wydaje mi się że przyjmuje również na NFZ.Najlepiej podejdż pod gabinet tam są tablice informacyjne i jest wszystko wypisane[obok Floriana].
poszukam,gdzieś nr.tel.miałam-jak coś to prześlę. |
|
|
|
|
Pani doktor przyjmuje dzieci, ja z moim chodze od trzeciego miesiaca.Bardzo miła, wszystko dokładnie tłumaczy i nam pomogła bardzo. Wizyta prywatna kosztuje 50zł. Tel: 606996639. Polecam.
|
|