|
|
|
Witam tak jak w temacie. Kogo polecacie do kominków?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy ktoś korzystał z usług firmy Kominki przy ul. Popiełuszki? Jak z ceną i solidnością wykonania? Chodzi mi o sprawdzone opinie.
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: stalowa okolice Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Strzec się - ciepły dom z rozwadowa. zdzierstwo, 9 tyś za karton gips! nikt się nie pyta czy fakture może bo odpis vat, nie, nie zailiczka tylko jest ważna.Pózniej pan mi mówi żebym sobie na komin weszła i coś tam zrobiła. Jak widze ich samochód na mieście to odwracam głowe (z rozpaczy)w drugą strone. Ogólnie nie nie nie . Próbowałam się ratować u pana obok rawioli. Doradził fachowo, podpowiedział jak w łatwy sposób przerobić by korzystanie z kominka było łatwiejsze, podniósł na duchu .Teraz wybrałabym firme obok rawioli!!! pozdrawiam eh
|
|
|
|
|
kiedyś dobry gość był an górce nie wiem czy się dalej w to bawi,chcesz jakiś kosmos czy zwykły zrobić?mam kumpla co robił 10 lat w kominkach
|
|
|
|
|
Racja, w Rozwadowie cieply dom to zdzieracze, starsznie drodzy i oszukują, mi np. wcisneli strazaka, na ktorym zarobili w ciula kasy, a potem powiedzieli, ze nie zaloza bo nie maja uprawnien, zalosne, NIE polecam tej firmy.
|
|
|
|
|
kominek? najlepszy kominek to bio-kominek,zero sadzy,popiolu w pokoju cieplo,milo i przyjemnie ))
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: stalowa okolice Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
I jeszcze coś sobie przypomniałam. Trzeba było poczekać na jeden element kominka. Zadzwonili że jest (po obsadzeniu już w domu). Mąż mówi - pan to zamontuje? A koleś z kominków- co pan nie umiesz coś tam przykręcić? jak bym coś zje..ła, póżniej zaczadziła to by czyja wina była? niech lepiej zmienią profesje, ten jeden to może być fryzjerem
|
|
|
|
|
www.rafkom-kominki.pl ja chyba się zdecyduję na nich, no chyba że ktoś ma lepszą propozycję.....to nowa firma założona przez kogoś kto ma doświadczenie w branży, znaja sie na rzeczy i być może jeszcze nie zdzierają
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
Kilka sztuk robiliśmy u kuliga. Nie jest najtańszy ale ręcznie malowane kafle to piękna sprawa. Polecam
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
ilumi, i co? zdecydowaliście się na tę firmę? Jeśli tak to czy jesteście zadowoleni? Jeśli nie to czy jesteś w stanie polecić/ odradzić inną firmę, na którą się zdecydowaliście?
Może ktoś ma jeszcze jakieś opinie i może się nimi podzielić? |
|
|
|
|
ja również miałem do czynienia z cieplym domem z rozwadowa kase wzieli i tyle ich widziałem zero profesjonalizmu, brak słów radze omijać ich szerokim łukiem Poprawiał po nich gośc nazywa sie Bogdan Rutkowski trochę się grzebie ale bardzo solidny Jakis czas temu robiłem drugi kominek i zleciłem go tej samej osobie wszystko działa jak nalezy i nie ma stracha ,ze cos ci się zapali jak w przypadku ciepłego domu także polecam firmę Marmur Bogdan Rutkowski pozdrawiam
|
|
|
|
|
CYTAT kominek? najlepszy kominek to bio-kominek,zero sadzy,popiolu w pokoju cieplo,milo i przyjemnie )) Masz może taki w domu? Intersuje mnie jak to wygląda w codziennej ekspolatacji, czy nadaje się do bloku? |
|
|
|
|
a ja polecam Wojciecha Kurasia z pilchowa
a obudowę to zamawiałam w zakładzie kamieniarskim w agatówce - bez posredników, wycieli jak chciałam i cena też była spoko (taniej niż gotowy z marketu) ... |
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Pan Jaworski z końca ul. Popiłuszki (nr chyba 40)- obok Ravioli - nie ma lepszego!
|
|
|
|
|
Ja zdecydowanie polecam Pana który ma sklep z artykułami do kominków , ktory miesci sie w Centrum Budowlanym Stalowa Wola . Chwale go ponieważ byl to mój drugi wykonawca , młodszy dwukrotnie od poprzedniego ale za to profesjonalista pod kazdym wzgledem . Mam skale wiec porównawczą w wykonaniu i podczas obsługi .
|
|
|
|
|
My wlasnie niedawno skonczylismy robic kominek w" Ciepłym Domu". Wcześniej czytałam wasze opinie ale też wysluchalam opini swoich znajomych. I było różnie. Wiec poszliśmy z mężem po różnych firmach od kominków i jednak wybraliśmy Rozwodów. Pisaliscie że panowie niemili i tylko kasa , a my pogadalismy z nimi jak z ludźmi po swojsku o konkretach na luzie . I powiem Wam że kominek wygląda CZADOWO i sprawuje się jak narazie ok.
|
|
|
|
|
Polecam Pana Palenia fajnie doradzi wszystko narysuje a my tyle marudzilismy i w końcu mamy to o czym myśleliśmy w prostocie sila. Pozdrawiamy
|
|
|
|
|
Ja rowniez polecam Palenia. To co Jaworski wycenil nam na 20tys zl (kominek z narozna szyba i ciepla zabudowa) Palen zrobil za 15tys.
|
|
|
|
|
Tez slyszalam ze Jaworski ma warszawskie ceny hehe
|
|
|
|
|
Poszukuję nr tel do Pana Rutkowskiego. Może ktoś ma i podeśle??
A co sądzicie o firmie RAFKOM z Pysznicy? Nigdzie nie ma żadnych opinii na ich temat. |
|
|
|
|
Powiem tak, wycenialem kominek na u P. Jaworskiego, "podstawowy" kominek wyszedl +/- 20 tys na gotowo. U Pana Palenia ma wyjsc nieco wiecej ale w tej cenie jest kilka mkw marmuru i wklad ponad 2 x drozszy w calosci w porownaniu do P. Jaworskiego (u niego wyszloby pewnie taka opcja ok 30-35 tys.
|
|
|
|
|
]Widzę, że jako pierwsza mogę napisać opinie o firmie z Rafkom Kominki. Zobaczyłam młodego chłopaka i pierwsze co pomyślałam - czy on w ogóle się zna na kominkach. Okazuje się, ze pozory mylą.
Wykonywał u mnie grila ogrodowego a w przyszłym miesiącu również kominek w domu. Naprawdę fachowo mi doradził, szybko i sprawnie wykonał. No i cena. Całego grilla wycenił mi na ok. 5,5 tys gdzie konkurencja na tych samych materiałach rzuciła mi ceny 2-3 tys. droższe. Masakra. Naprawdę polecam. PS. Jak wykonają u mnie kominek w domu również podzielę się odczuciami |
|