|
|
|
czy ktoś orientuje się gdzie został przeniesiony komis sam.z pod wiaduktu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na ozecie koło inimetu ????
|
|
|
|
|
a gdzie to jest dokładnie-jaka ulica
bo nie mam pojęcia gdzie mieści się Unimet |
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Przy głównej drodze Stalowa Wola Nisko.
|
|
|
|
|
To był komis europa, z pod wiaduktu powędrował na ozet a z tamtąd to Tarnobrzega jako komis PEGAZ. Ja osobiście ich polecam z czystym sumieniem, sam kupiłem u nich autko i jestem bardzo zadowolony
Masz do nich link, tam masz godziny otwarcia oraz ulice no i oferty http://autopegaz.otomoto.pl/ |
|
|
|
|
CYTAT To był komis europa, z pod wiaduktu powędrował na ozet a z tamtąd to Tarnobrzega jako komis PEGAZ. Ja osobiście ich polecam z czystym sumieniem, sam kupiłem u nich autko i jestem bardzo zadowolony Masz do nich link, tam masz godziny otwarcia oraz ulice no i oferty http://autopegaz.otomoto.pl/ dzięki za wiadomość,my też kupiliśmy tam auto i byłam przez lata zadowolona,dlatego chcemy ponownie skorzystać z tego komisu. |
|
|
|
|
Kupujcie tylko te auta które są określane w ofertach jako perełki ewentualnie jak pisze że niemiec płakał nim oddał.Reszta to wiadomo że ma kręcone liczniki.
|
|
|
|
|
hbkm przy kupnie następnego autka też wybiorę się do nich
|
|
|
|
|
Ciekawe czy doktorek to nadal popularny płyn u nich? Dawno temu dokonałem tam zakupu i po wymianie oleju miałem pierścien do zrobienia.
|
|
|
|
|
Byłem kilka razy w tym komisie i widziałem tylko stare trupy
|
|
|
|
|
vomo w takim razie czas do okulisty sie wybrać, ja tam u nich nigdy nie widziałem starych trupów. Jak kupowałem swojego to mieli auta na różne kieszenie.
|
|
|
|
|
W Kolbuszowej był komis, wyrąbiste auta mieli, tylko ze go przenieśli chyba do Nowej Dęby.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Byłem kilka razy w tym komisie i widziałem tylko stare trupy Nówek w komisach nie uświadczysz ;) |
|
|
|
|
Wzrok mam dobry hehe były tam 20,15,10 lenie samochody , trafiały się też perełki np jak 5 letni skoda fabia itp. Prawda jest taka że na podkarpaciu nie ma zbyt dużego wyboru takie jest moje zdanie!!! Wiadomo karzdy kupuje to co lubi i na co go stać!
|
|
|
|
|
Witam. Gdzie aktualnie są w Stalowej Woli i okolicy komisy które sa naprawdę godne polecenia? i np mają swoja ofertę również w internecie.
|
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie To nie dział ogłoszeń. Zapraszam do działu motoryzacji
|
|
|
|
|
Obok unimetu po starej europie to ja odradzam. Byłem tydzień temu i prawie każde auto do 20 tyś. to ulep. Zaniedbane, podpicowane pod sprzedaż.
|
|
|
|
|
Dokładnie kolo Unimetu też odradzam. Jakis miesiąc temu oglądałem c3 zielone, swifta i peugeota 308. Auta na pierwszy rzut oka ladne a później jak sie przyjrzeć to wychodzą dziwne rzeczy.
|
|