~~oburzona | |
|
|
Czy moż mi ktoś wytłumaczyc jak to jest w naszej wspanialej stalowce, ze wlasciciel duzej firmy zatrudniajacy sporo ludzie jak przychodzi czas wyplat to ucieka przed pracownikami i ich wogole nie wyplaca. Dzis jest 16 luty, znowu dzisiaj z zakladu swojego cichcem nawial Klosowski i fige dal wyplat...gdzie jest PIP? Skandal!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No wiesz, PIP na świętego pracodawcę? Przecież to bolszewizm! Powinnaś na kolanach dziękować, że masz możliwość pracy, a nawet czasem dopłacić szefowi za fakt jej wykonywania. A jeśli się to nie podoba, to załóż własną firmę.
To oczywiście kpina, ale taka w skrócie jest odpowiedź dyżurnych rzeczników PO np. belfer, wyborca PiS itp. |
|
~~oburzona | |
|
|
Akurat moj maz tam pracuje, jestem zbulwersowana takim zachowaniem. Zgadza sie ze pracownik to spory obecnie wydatek, ale chyba skoro nie mam zamiaru im placic to po co zatrudniac? A to jest tylko ten miesiac, nawet jak kryzysu nie bylo to u pana K byl. Potrafil na wakacje wyjechac i zapomniec ze pracownicy bez kasy sa. Wstyd!!!!!!!!!!!! A jak sie ktory odezwie to wylatuje. I gdzie tu sprawiedliwosc? Po co tych ludzi tyle tam trzyma skoro wlasciciela tylko na utrzymanie swojego tylka stac?
|
|
|
~~stachu | |
|
|
Nie wiecie?? prostak i tyle
|
|
|
~~kris | |
|
|
Burak, ciekawe jakby sam się zachował jakby mu taki pracodawca jak on sam uciekał sprzed nosa z jego pensją za pracę którą wykonał.
|
|
|
~~belfer | |
|
|
CYTAT gdzie jest PIP? Skandal!!!! Najbliższy oddział PIP jest w Tarnobrzegu: http://www.rzesz(...)ialy.htm Niestety, nie zatrudniają jasnowidza - trzeba zadzwonić. Tel. 015 822-65-68 |
|
|
~~kokon | |
|
|
CYTAT Nie wiecie?? prostak i tyle Może i prostak ale jak ćwierkają wróbelki to ponoć imć acan otworzył przewód...doktorski na wse oddział w stolicy. Takie to wredne czasy i co zrobisz... uszarpiesz się, umęczysz i przegrasz...
|
|
|
~~pokolan | |
|
|
klosowski był wieśniakiem i zawsze będzie!!!!poprostu chodzące bydle bez szacunku dla ludzi!!!!trzeba mu miche wyklepać chyba w końcu!!!!
|
|
|