|
|
|
Nie moge się dodzwonic do pizzeri avanti (wybrany numer nie istnieje) tak mówi czy ktoś coś wie??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rzeczywiście, ja też próbowałam kilka dni temu i nic. Myślałam, że to coś z moim telefonem lub siecią. Ale sama nic nie wiem.
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
remont...
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
....jak nadmienił Stecyk lekko od dwóch tygodni na drzwiach wejściowych widnieje karteluszka z napisem REMONT....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
A już myślałam, że zwinęli żagle...
|
|
|
|
Kapitalny remont (kują ściany, nowe instalacje itp.)
Ciekawe czy zmieni się "image" po remoncie. |
|
Dołączył: 21 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
odbywa się tam remont mieszkam koło tej pizzerii
|
|
|
|
|
A może ktoś wie, kiedy otwarcie pizzerii po remoncie??
|
|
|
|
|
CYTAT Kapitalny remont (kują ściany, nowe instalacje itp.) Ciekawe czy zmieni się "image" po remoncie. Pewnie się zmieni... oby tylko nie zmieniły się ceny i promocje....zwłaszcza poniedziałkowa Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
moyra3 oj święta racja ;)
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Czy Avanti po remoncie już otwarte?
|
Dołączył: 21 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
z tego co wiem jeszcze nie jest po remoncie ale już konczą.
|
|
|
|
|
Ok. Dzięki
|
|
|
|
Avanti już otwarte - otwarcie było 1 lutego, ale nawet na otwarciu nie było żadnego bonusika ani zniżki na pizzę, dawali tylko kawałek torcika do każdego zamówienia. Lokal extra - widać że wpakowali dużą kasę w remont i teraz chcą szybko odrobić. Denerwujące jest to że właściciel chodzi od stolika do stolika i przygląda się każdemu.
|
|
|
|
|
CYTAT Denerwujące jest to że właściciel chodzi od stolika do stolika i przygląda się każdemu. Może akcja "tych klientów nie obsługujemy? |
|
|
|
|
a są te promocje co przed remontem ?
|
|
|
|
|
Tych promocji już nie ma - niestety. Byłam wczoraj z narzeczonym i widziałam właśnie że już nie ma choć były ciekawe. A co do samej pizzeri to wygląd spoko tylko denerwujące jest to że właściciel sobie siedzi przy stoliku i gapi się dosłownie na wszystko i wszystkich.. A wiem że to właściciel, bo widziałam jak zwracał uwagę pracownicom aby posprzątały stolik po kliencie i na kuchnie wchodził.. Trochę to dziwne ;/ Ale ogólnie jedzenie smaczne!
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Faktycznie szkoda troche tych promocji... Lokal ladnie wykonczony, klimacik jest. Co do pizzy: STRASZNIE NIEDOBRA.. Napompowana spieczona bułka z jakimis tanimi skladnikami. Aaaa i obsluga... mnie wkur.#@! ten smieszny barmano-kelner co ma grzywe zaczesaną na żel, wyglądem przypominającym i zachowującym się jak partner Biedronia. Nosz nic tylko podejść i dać w pysk z otwartej.... (sory, że mnie poniosło)...
Także oprócz wystroju, który jest na plus reszta na duży minus. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Wczoraj zamawiałam pizzę z Avanti i mi smakowała, ale de gustibus non est disputandum. Czyż nie? ;)
|
|
|
|
Pizza jest smaczna, wg mnie jest w czołówce stalowowolskich lokali, nie zmieniło się nic ze smaku przed remontem. jak dla mnie mogłaby być trochę cieńsza, jednak zawsze można wybrać opcje "na cienkim".
Lokal po remoncie wygląda rewelacyjnie. Jest czysto i na prawdę elegancko. ciekawi mnie które składniki mój przedmówca określa jako tanie? Wydaje mi się, że jeżeli ktoś ładuje takie pieniądze w remont to na składnikach nie będzie oszczędzał, a już na pewno zaraz po otwarciu. Szkoda promocji, a zwłaszcza poniedziałku. można było się pośmiać jak hołota ładowała pizze w reklamówki;) |
|
|
|
|
CYTAT Wydaje mi się, że jeżeli ktoś ładuje takie pieniądze w remont to na składnikach nie będzie oszczędzał, a już na pewno zaraz po otwarciu. Za to pooszczedza na braku promocji i wydruku ulotek,ktore dalej sa w druku drugi tydzien od otwarcia CYTAT Szkoda promocji, a zwłaszcza poniedziałku. można było się pośmiać jak hołota ładowała pizze w reklamówki;) Kogo chcesz obrazic? CYTAT HOŁOTA znaczenia: rzeczownik, rodzaj żeński (1.1) pogard. grupa osób, które zachowują się w sposób niekulturalny, chamski, ordynarny, prostacki (1.2) daw. ludzie biedni[1] Siebie do "holoty" nie zaliczasz bo do tej pory co poniedzialek byles pan i miales ze soba folie aluminiowa czy plasticzkowe pudeleczko a nie reklamowke jak "holota" ? W innym wypadku tak by ci szkoda tych poniedzialkowych promocji nie bylo Szatan w ciemności łowi, jest to nocne zwierzę, Chroń się przed nim w światło, tam cię nie dostrzeże. Adam Mickiewicz |
|
|
|
|
musiało ci się zrobić głupio jak sobie przypomnialas to ladowanie jedzenia do reklamówki. gdyby tak nie było nie czepialabys się mojego wpisu.
Cytat: Za to pooszczedza na braku promocji i wydruku ulotek,ktore dalej sa w druku drugi tydzien od otwarcia zdaje się że zajadłość Ci uderzyła do głowy i nie rozumiesz co piszesz;) jak można oszczędzać na wydruku ulotek skoro wiadomo, że są w druku? Od kiedy wydruk ulotek jest oszczędnością? A może w twoim mniemaniu opóźnienie w wydruku ulotek jest oszczędnością? "You're pathetic!". |
|
|
|
|
CYTAT Aaaa i obsluga... mnie wkur.#@! ten smieszny barmano-kelner co ma grzywe zaczesaną na żel, wyglądem przypominającym i zachowującym się jak partner Biedronia. Nosz nic tylko podejść i dać w pysk z otwartej.... (sory, że mnie poniosło)... hehe a czym cię tak poruszył? |
|
|
|
|
CYTAT jak można oszczędzać na wydruku ulotek skoro wiadomo, że są w druku? Od kiedy wydruk ulotek jest oszczędnością? A może w twoim mniemaniu opóźnienie w wydruku ulotek jest oszczędnością? Nie wiesz jak? Ja wiem - wmawiac klientom ze sa w druku bo pewnie ich nigdy nie bedzie a jak beda to w minimalnej ilosci - pewnie zamowili 100sztuk bo na wiecej po remoncie ich nie stac.No i ile czasu moze trwac opoznienie w wydruku? Po otwarciu 2gi tydzien a przed remontem juz podobno byly w druku (dodam ze remont chyba trwal caly grudzien i styczen jak nie dluzej) Szatan w ciemności łowi, jest to nocne zwierzę, Chroń się przed nim w światło, tam cię nie dostrzeże. Adam Mickiewicz |
|
|
|
|
Byliśmy wczoraj ze znajomymi w Avanti i szef znowu siedział przy stoliku i przyglądał sie klientom wogóle mi sie to nie podoba jest to krępujące jak koś sie przygląda i obserwuje byliśmy tam pare razy a już więcej nie pójdziemy
|
|