|
|
|
W tym roku nie będzie czasu na lepienie uszek i pierogów. Proszę o info gdzie są dobre i jakie są ceny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No uszka i pierogi to w kazdym markecie kupi, bo tego przed swietami bedzie od groma.
A najlepsze saa swojego wykonania. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Zrobic nie kupic, kupne niegdy nie smakuja tak jak wlasnej roboty A kupic to wlasnie w kazdym supermarkecie kupisz mrozone.
ALOHA :)) |
|
|
|
|
Najlepsze pierogi w barze kaprys ok5zl można na wynos
|
|
|
|
|
Kiedyś widziałam jak ludzie tutaj sie oglaszali, było na zamówienie, własnej roboty, myśle że to duzo lepsze niż kupic w markecie gdzie są strasznie nie dobre.Zawsze możesz i Ty wrzucic ogłoszenie że poszukujesz takowej osoby. Pzdr.
|
|
|
|
|
nauczcie się czytać, jeżeli ktoś stwierdza że nie ma czasu to nie piszcie mu, że ma zrobić sam bo takie są najlepsze. Po prostu wskażcie miejsce gdzie można kupić, bądź gdzie wam najbardziej smakowały jeżeli kupowaliście ;-)
|
|
|
|
|
Polecam Pierogarnię przy niby-rondzie ( obok Kebaba ).
Bardzo dobre rzeczy,duży wybór pierogów ,uszka też mają bardzo dobre,jak ktoś nie ma czasu lepić można złożyć zamówienie już teraz,można tylko do któregoś grudnia. Mi stamtąd wszystko smakuje.Na pewno bardziej niż z supermarketów typu tesco czy biedronka. |
|
|
|
|
Ogłoszenie znalazłem.
http://www.poczta.stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=206684 vggbjcn |
|
|
|
|
CYTAT Polecam Pierogarnię przy niby-rondzie ( obok Kebaba )... oboko kebaba luksor, na przeciwko hotelu stal- również polecam pierogarnie |
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT W tym roku nie będzie czasu na lepienie uszek i pierogów. Proszę o info gdzie są dobre i jakie są ceny. To ulep teraz i zamroź . W wigilię wrzucisz do wrzątku i po kilku minutach będziesz mieć jak świeże |
|
|
|
|
Dzięki za informacje.
Chyba muszę jakoś zareagować na te rady serdeczne że najlepsze domowe. Ja to dobrze wiem, zawsze były własnoręcznie robione. W tym roku jednak okoliczności rodzinne i praca nie pozwolą na zbyt wiele przygotowań świątecznych. Po prostu trzeba kupić i już. |
|
|
|
|
oczywiście najwięcej do powiedzenia mają panowie. ciekawe ile sami już ulepili/ulepią.
|
|
|
|
|
No lepic nie lepie ale farsze do uszek i pierogow to robie zarabiste.
A moja specjalnosc to farsz z ryzu. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
W Piwniczce są dobre pierogi i uszka. Porcja uszek (5 szt) 3,50 zl, a porcja pierogów (7 szt) 6,50 zl. W Ravioli już nie przyjmują zleceń
|
|
|
|
|
CYTAT W Piwniczce są dobre pierogi i uszka. Porcja uszek (5 szt) 3,50 zl, a porcja pierogów (7 szt) 6,50 zl. W Ravioli już nie przyjmują zleceń Ja się naprawdę dziwię ludziom że jeszcze kupuja w takich przybytkach jak Ravioli? Przecież jak się tam wchodzi to od razu człowieka odpycha, te ceraty, to wszystko stanęło jak w filmie "Miś" tylko łańcuchów brakuje do sztućców, no i ten smród "starej zbutwiałej ścier" brrrrr... Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
U mnie w rodzinie robi babcia uszka i pierogi, ale sprawdzałam szefowi to jak dzwoniłam do Ravioli to chyba we wtorek babka powiedziła że już mają ponad przerób
|
|
|
|
|
Ale sprawa. mecyje....wczoraj jedlismy pierogi, jemy kiedy chcemy, na swieta nie potrzeba pierogow......
|
|
|
|
|
Gdzie tu jest problem???? Ja też nigdy nie mam czasu więc kleję tydzień lub dwa wcześniej i zamrażam..... Bozzzzszsz ale filozofia aż trzeba na forum wątek wstawiać!!!
A jeśli juz to jedz do Pysznicy i "pod lipami'' zamów Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|
|
|
|
Co roku wszystko robię sama,ale z braku czasu w tym roku odpuszczę sobie uszka...Więc moje pytanie,gdzie mogę zamówić dobre domowe uszka?A może ktoś robi na zamówienie?Nie chce sklepowych.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Nie wiem, jak tam ze smakiem uszek, ale w barze "Domowa Kuchnia" (w Centrum 4) pierogi mają genialne, a i pozostałe dania są pyszne. Zamówienia na potrawy świąteczne można składać u nich do 13.XII. Lista dań, które można zamówić:
https://www.faceb(...)kuchnia/ Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Jadłodajnia na Porębach przyjmuje zamówienia na uszka.
***** *** |
|
|
|
|
Dzięki za odpowiedźi Udało mi się zamówić
|
|
|
|
|
W Pysznicy już dawno nie ma "Pod lipami"