|
|
|
Motycze, Pączek a może Królewska????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pączek,Alicja,Motycze Królewska hmmm na początku mi smakowało, a teraz juz sama nie wiem wróciłam do starej poczciwej Katarzynki
|
|
|
|
|
Też jestem za Katarzynką.
|
|
|
|
|
Motycze ;d jedna z lepszych cukierni
|
|
|
|
|
polecam Motycze i Alicję
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Parę dni temu byłem w Lodziarni Tatrzańskiej i muszę stwierdzić,że lody zawsze tam były dobre,a teraz mają ciasto całkiem niezłe i jak mnie zapewniano z własnego wypieku.
|
|
|
|
|
no w Motyczu teraz tak sztucznością zajeżdża.... bynajmniej ostatnie 5 miesiecy temu, jak byłam na weselu placki troche sztucznawe byly no ale zjadłam bo placki lubie
Alicja odpada i Katarzynka tez... ostatnio będac w Tesco jadłam z mężem placki z Królewskiej i pani sprzedawczyni zaproponowała mi MAeczelo czy jakos tak dobre bylo nie wiem jak reszta ciasta |
|
|
|
|
Jednak ponownie zakupiłam w Królewskiej dziś paryżanke i sernik, oraz czarny las no i mi smakowało także tam równiez mają pyszne ciatko a Katarzynka jest bezkonkurencyjna jeśli chodzi o pączki, drożdzówki, ale ciasta też mają bardzo dobre, z Alicji bardzo lubie sernik, oraz ciasteczka zwłaszcza rurki z kremem w sumie t teraz wszystkie cukiernie sie starają i każda ma coś dobrego ale ciasta mojej mamy cukiernia nie pobije
|
|
|
|
|
ja polecam najbardziej cukiernie w City Parku. Ewentualnie Motycze
|
|
|
|
|
Ja zawsze byłam fanką Motycz, chociaż mam wrażenie, że ostatnio trochę się tam ciasta popsuły (albo ja zaczęłam tak fenomenalnie piec, że już mi kupne nie smakują ). Chociaż jeśli już kupuję/zamawiam, to właśnie stamtąd.
Katarzynka ... średnio, a z tej cukierni z City Parku w ogóle mi nie smakują. A gdzie znajduje się cukiernia Królewska? |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Ja od lat kupuję ciasto w cukierni na ul.Poniatowskiego w pawilonach obok poczty.Brakuje tylko możliwości posiedzenia przy stoliku i zjedzenia ciastka z dobrą kawą,dlatego muszę kupić na wynos i kawkę zrobić w domku,a cisto jak dla mnie super.
panipu90 już wystarczy tej reklamy. |
|
|
|
|
Co się dziwisz Feniks, święta się zbliżają, a większość komentujących to właściciele cukierni lub ich pracownicy
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Moderatorzy już świętują.Widać to mocno po postach na forum.
|
|
Dołączył: 10 Gru 2013r. Skąd: Kępie Zaleszańskie Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Moderowano przez: Jacek Zapraszam do działu reklama
|
|
|
|
|
Gdzie moderator?? ja jak się ogłosiłem na forum to w 5 minut usunęli mi posta, Jugo od tego są ogłoszenia za które trzeba sobie zapłacić.
|
|
|
|
|
Każdy ma swoją rodzinę. Posprzatałem nachalną reklamę
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 10 Gru 2013r. Skąd: Kępie Zaleszańskie Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
To był pierwszy nasz post, w wątku założonym przez kogoś innego, więc nie uważamy żeby to była nachalna forma reklamy. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Nachalna reklama ? Przesada. A ciasta z ich cukierni są bardzo dobre:
Dla mnie Motycze troszeczkę za sztuczne ,Nowa Saher bajeczna ale nie na dlugie przechowywanie chyba ,że strucla lub bakaliowy zawijas (to moja nazwa ).Wesołych Świąt |
|
|
|
|
bardzo dużo jest cukierni w Stalowej Woli i niby jest w czym wybierac, ale to zależy czym sie kieruje kupujacy CENĄ czy JAKOŚCIĄ. bo ceny w nie których cukierniach czy sklepach zaczynają się już od 17 zł, ale z naturalnością i domowymi i smakiem domowego ciasta chyba mają nie wiele wspólnego,a jak ktoś chce zjeść domowe ciasto, bardzo dobre wypieki mają JUGO Kępie Zaleszańskie i BEŁZAK Turbia. dawniej kupowałam od bełzaka ,a teraz przeważnie kupuje u Jugo, robią super wymyślne torty i dużo tańsze niż w innych cukierniach.
|
|
|
|
|
Alicja, Grażyna, Jugo, Katarzynka, Królewska, Motycze, Pączek, Sacher, Skrzypek, Tatrzańska, Telegraf. Do wyboru do koloru, rzecz gustu i smaku, a ten należy do was.
|
|