~~cccc | |
|
|
jak w tytule????????????????????zrobił to złośliwie!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Znaczy się zlikwidował ich? Niezły killer, ile brał od głowy?
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT jak w tytule????????????????????zrobił to złośliwie!!!!!!!!!!!!!! Na Twoim miejscu zabarykadował bym się w piwnicy na parę tygodni Kasacja kontaktów na NK może być tylko wprawką przed fizycznym skasowaniem Ciebie |
|
~~SUNIA | |
|
|
DUPIATY TEMAT KTOś ZACZął:(((((((( CO TO MA BYC FORUM BBZDURNYCH TEMATóW?????????? LUDZIE ZASTANóWCIE SIE NAD SOBą
|
|
|
~~cccc | |
|
|
dady , bassssiunia ,sunia , sprzataczka, psiapiolka, czy cos - kogos jeszcze wymyslisz chory umysle?????
|
|
|
~~SUNIA | |
|
|
[cytat]dady , bassssiunia ,sunia , sprzataczka, psiapiolka, czy cos - kogos jeszcze wymyslisz chory umysle?????[/cy
CHYBA CI SIę NUDZI ZGREDZIE |
|
|
|
|
|
CYTAT jak w tytule????????????????????zrobił to złośliwie!!!!!!!!!!!!!! Zgłoś to do prokuratury, taka machlojka nie może ujść płazem . |
|
~~kaczka | |
|
|
3000 znajomych ?? z tego chyba wiekszosc była konta fikcyjne ))) bo 3000 znajomych to chyba nawet sam prezydent nie ma
|
|
|
~~Aldona | |
|
|
Mamy Ci pomóc go wychować? Szukasz porady na forum miasta? Może wyłącz kompa i z nim porozmawiaj. Kiedy ostatni raz z nim rozmawiałaś?
|
|
|
~~cccc | |
|
|
mąż wypolerował mu zadek, bedzie spokój na jakiś czas-gadaniem go juz nie naprawi... wszystko odbiera na odwrót, jak w lusterku - tak były też konta fikcyjne.
|
|
|
~~oh yea | |
|
|
CYTAT Zgłoś to do prokuratury, taka machlojka nie może ujść płazem . Nie musi, admin tego forum już wysłał jego IP do admina naszej klasy |
|
|
~~mind cleaner | |
|
|
[cytat]dady , bassssiunia ,sunia , sprzataczka, psiapiolka, czy cos - kogos jeszcze wymyslisz chory umysle?????[/cy
CHYBA CI SIę NUDZI ZGREDZIE Nie powinnas jednak opuszczać opłotków mode....ki. Stalowa Wola to dla ciebie NY. |
|
|
|
|
|
A że gówniarz niepełnloetni to rodzice odpowiedzą za niego i za własną głupotę przy okazji, przejawiającą się choćby w tym, że założyli taki durny temat i w tym, że leją dzieciaka bo im usunął kontakty, z których pewnie lwia część była fikcyjna.
|
|
~~oh yea | |
|
|
CYTAT Nie musi, admin tego forum już wysłał jego IP do admina naszej klasy Żartowałem, nic nie wiem na ten temat... a tak naprawdę warto pamiętać, że nie jesteś anonimowy w internecie ;-) |
|
|
|
|
|
No proszę proszę ale się Midas wymidasił.
Aż jestem naprawdę pod miłym wrażeniem No prosze prosze fiuuu fiuuu „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~oh yea | |
|
|
CYTAT No proszę proszę ale się Midas wymidasił. Aż jestem naprawdę pod miłym wrażeniem No prosze prosze fiuuu fiuuu E tam, czepiasz się |
|
|
~~Eliza | |
|
|
To juz nie jest twój syn. PRzyjmij to do wiadomości. Ja bym takie dziecko wychrzciła. Straciłam wielu przyjaciól przez takie rozgrywki. Pokasowali konta na NK i zmalała mi liczba znajomych. To nie są już moi przyjaciele...To są wampiry.
|
|
|