|
|
|
Witam, chciałabym założyć internet. Mieszkam w bloku w Stalowej Woli. Pomożcie, skad najlepiej i gdzie bedzie wmiarę tanio?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja polecam tvk stelle żadnych awarii maja tez tv i telefon
|
|
|
|
|
Jezeli niepobierasz strasznie duzych ilosci MB to polecam internet z t mobile. Ja posiadam limit 20GB i jak na moje potrzeby mi wystarcza, niebede wspominal juz o mobilnosci Dodam ze filmik 700mb sciaga mi sie jakies 15-25 minut tak wiec jak na bezprzewodowy nie ma tragedii.
|
|
|
|
|
Tak jak kiedyś chwaliłem internet z TVK Diana, tak teraz po przejęciu przez Multimedia odradzam korzystanie z ich usług.
Mam internet 32Mb, od kilku tygodni wyciąga max 10Mb, a przeważnie 5-8Mb. Za nic nie mogę doprosić się jakiejś interwencji i usunięcia usterki. Będę próbował rozwiązać umowę, ale może to nie być łatwe przy ich zawiłym regulaminie. Jestem ciekaw jak sprawuje się światłowód z Covernet albo MTM. Jak ktoś ma od nich, to niech się podzieli jak to śmiga i jak z kosztami instalacji. |
|
|
|
|
A ja polecę użyć wyszukiwarki jest o tym kilkaset tematów
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Miałam kiedys w mtm info, nie powiem, nie narzekalam, raz na pol roku byla jakas awaria maxymalnie pare godzin. Od ponad roku mam w play-u bezprzewodowy i tylko 2 razy znikł mi internet na 10min. Więc jakieś strasznej tragedii nie ma.
|
|
|
|
|
Polecam CoverNet mam światłowód o najniższej prędkości i jestem zadowolony.
|
|
|
|
|
bsbeata najpierw napisz gdzie mieszkasz bo internet w Stalowej dzieli się na:
1. Interblock (kablowy) do 100 Mb/s (pobieranie i wysyłka) za 37 zł ale tylko na os. Młodynie pomiędzy Jana Pawła, Ken i Okulickiego. 2. reszta dostawców i wtedy też zależy czy jesteś np. w zasięgu światłowodu MTM lub Covernet ...? |
|
|
|
|
Polecam Stella- internet chodzi rewelacyjnie
|
|
|
|
|
ja tez mam mtm, ale cena jak jest niepowala powaznie mysle o interbloku za 37zeta mam 100mb, nie wiem tylko jak awaryjnosc i naprawy zobaczymy jak by co po nowym roku widze ze interblok juz nie tylko obszar zamnkniety rozrasta sie na miasto
moze mtm postawi stalemu klientowi jakies inne propozycje jak by nie bylo jestem tam 15lat |
|
|
|
|
jak jest dobre źródło zaznaczam, to plik około 700 mb można ściągnąć w około 4 min.
Ja sygnał dziele w sumie na około 8 urządzeń i bardzo ciężko mi jest taki wynik uzyskać. Musze przyznać że do grania online jest internecik zadowalający. A jeszcze jak ktoś ma ps3 i opcje ps plus wykupioną to gry ściągają się w tempie zastraszającym - sony ma świetne serwery |
|
|
|
|
a ja tam sobie chwalę Multimedia , nie mam przerw i transfer taki jak mam w umowie
|
|
|
|
|
podpisalem aneks do umowy i teraz za 40zeta mam to co widac moze mtm ma wpadki ale nie jest tak najgorzej |
|
|
|
|
Mogłeś wybrać Interblock i wybrałeś MTM? Zobacz co straciłeś:
|
|
|
|
|
unikaj jak ognia Multimedia
|
|
|
|
|
A ma ktoś internet z covernetu. Chodzi mi o światłowód. Zastanawiam się u nich nad łączem 150Mb. Dowiedziałem się że w mojej lokalizacji jest ten pakiet dostępny. Tylko zastanawiam się czy faktycznie uzyskam takie prędkości.
|
|
|
|
|
Witam.
Chcialbym zapytac jeszcze raz. Jakiego dostawce internetu moglibyscie polecien na ul. Staszica 2. Sprawdzil bym sam, ale nie mieszkam obecnie w Stalowej Woli. Interesuje mnie dosyc szybki internet i niedrogi. Dziekuje. |
|