|
|
|
Buhaha waginy i penisy do przedszkoli? To nic nie wiecie o gender. W przedszkolach polega to na tym że nie ma podziału zabawek na te dla chłopców i te dla dziewczynek, każde dziecko bawi się tak jak chce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szalonyyyy, co się dziwisz? Przecież najbardziej zajadli przeciwnicy z reguły nie potrafią wytłumaczyć dlaczego. Nie maja argumentów tylko obelgi.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Buhaha waginy i penisy do przedszkoli? To nic nie wiecie o gender. W przedszkolach polega to na tym że nie ma podziału zabawek na te dla chłopców i te dla dziewczynek, każde dziecko bawi się tak jak chce. http://www.youtu(...)b7JtKRkA Zgasł Ci ten uśmiech ? |
|
|
|
|
CYTAT Buhaha waginy i penisy do przedszkoli? To nic nie wiecie o gender. W przedszkolach polega to na tym że nie ma podziału zabawek na te dla chłopców i te dla dziewczynek, każde dziecko bawi się tak jak chce. To był taki podział w przedszkolach? Ja nie pamiętam czegoś takiego z dzieciństwa, każdy brał co chciał, oczywiście kto pierwszy ten lepszy. Chłopcy zawsze wiedzieli co maja brać bez podziału. |
|
|
|
|
Wiesz Andrzej masz całkowitą rację. Jestem ujawnionym gejem i przez cały czas gdy bliscy o mnie nie wiedzieli to najeżdżali na gejów a jak się dowiedzieli o mnie to kopara im opadła, człowiekiem zostałem tym samym co przed ujawnieniem a oni nagle moj homoseksualizm zaakceptowali bo mnie znali i mieli namacalny przykład geja. Człowiek z natury boi się tego co nie znane.
|
|
Dołączył: 28 Gru 2013r. Skąd: stalowa wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT CYTAT A co Ciebie obchodzi,co ja myślę o wybrykach natury?Mam na ten temat swoje zdanie a w Twoje przekonania nosa nie wsadzam. A na ten temat:"Co Cie obchodzi co ktoś robi ze swoim ciałem"odpowiem Ci teoria Einsteina: Jeden drugiemu wsadza nos w d.pę.I jeden ma nos w d.pie i drugi ma nos w d.pie.ale odczucia ich są krańcowo różne" Mariner, sam piszesz nie pytany więc nie miej pretensji, że dopytuje szczegółów. Teoria Einsteina pasuje tu jak pieść do nosa. Czym Cię biedaku sprowokowałem? Pytaniem? Jak mam się dowiedzieć nie pytając? A Ty jak masz taką niską granicę nerwu to może weź nervosol i nie zaglądaj, nie wypowiadaj się na forum. Dla mnie Twoje głupawe pytanie nie są żadnym argumentem,tylko chęcią sprowokowania przez frustrata albo na kacu albo bez leków.Tobie kochasiu nerwosol już nie pomoże.A mnie jeszcze tak |
|
|
|
|
CYTAT No i co na tym filmie jest takiego strasznego? szalonyyyy, masz rację. Ludzie boją się bo nie znają. To nie dotyczy tylko orientacji seksualnej ale również religii. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Wiesz Andrzej masz całkowitą rację. Jestem ujawnionym gejem i przez cały czas gdy bliscy o mnie nie wiedzieli to najeżdżali na gejów a jak się dowiedzieli o mnie to kopara im opadła, człowiekiem zostałem tym samym co przed ujawnieniem a oni nagle moj homoseksualizm zaakceptowali bo mnie znali i mieli namacalny przykład geja. Człowiek z natury boi się tego co nie znane. No tak.Jak ich pomacałeś,to mieli "namacalny"przykład pederasty.Pederastia jest chorobą wywołaną ze strny genów matki pederasty. Ludzie Ci nie chcą poddać się terapii uważając to za normalność. |
|
|
|
|
Mariner, nadal brak jakiejkolwiek rozmowy, tylko obelgi.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT No i co na tym filmie jest takiego strasznego? szalonyyyy, masz rację. Ludzie boją się bo nie znają. To nie dotyczy tylko orientacji seksualnej ale również religii. Widzę że miałem rację pisząc o tym,że wiesz co to onanizm i pederastia. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT No i co na tym filmie jest takiego strasznego? Penisy i waginy.... a szalony napisał "Buhaha waginy i penisy do przedszkoli? To nic nie wiecie o gender." Ja nie jestem za tak wczesną formą edukacji na temat seksualności człowieka. http://www.kurie(...)eci.html |
|
|
|
|
Mariner stanowczo za dużo myślisz o seksie powinieneś się leczyć bo to choroba.
|
|
|
|
|
Mariner, nadal brak jakiejkolwiek rozmowy, tylko obelgi.
|
|
|
|
CYTAT Mariner, nadal brak jakiejkolwiek rozmowy, tylko obelgi. Polecam Ci kontakt i rozmowę z tym pederastą"szalonyyyyy"może wtedy przejdzie Ci frustracja
|
|
|
|
|
CYTAT Mariner stanowczo za dużo myślisz o seksie powinieneś się leczyć bo to choroba. Wy,pederaści nie chcecie się leczyć jak robaki,które całe życie spędzają w łajnie,a wyciągane z niego drą się wniebogłosy,że tam im dobrze.Siedż sobie w swoim sexualnym zboczeniu nadal,ale dla mnie to śmierdzi bardzo qpą! |
|
|
|
|
Mariner, a nie przyszło Ci do głowy, że Ty też powinieneś się leczyć?
|
|
|
|
CYTAT Wy,pederaści nie chcecie się leczyć jak robaki,które całe życie spędzają w łajnie,a wyciągane z niego drą się wniebogłosy,że tam im dobrze.Siedż sobie w swoim sexualnym zboczeniu nadal,ale dla mnie to śmierdzi bardzo qpą! Niestety robisz więcej złego niż dobrego. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Mariner stanowczo za dużo myślisz o seksie powinieneś się leczyć bo to choroba. Wy,pederaści nie chcecie się leczyć jak robaki,które całe życie spędzają w łajnie,a wyciągane z niego drą się wniebogłosy,że tam im dobrze.Siedż sobie w swoim sexualnym zboczeniu nadal,ale dla mnie to śmierdzi bardzo qpą! Wisi mi to.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT I to ze ktoś czuje się inaczej nie jest niczym złym jeśli tym zła nie czyni drugiemu. Komu co Grodzka złego zrobiła zmieniając płeć? Nic... Tylko wzbudziła zazdrość bo miała odwagę zmienić w życiu coś by stać się szczęśliwszą. Jeszcze odniosę się do tego. To,że ktoś czuje się inaczej, nie oznacza,że ja mam obowiązek go takim odbierać. "Tolerancja" ostatnio stała się modna, tylko zawsze jej brak zarzuca się jednej stronie. |
|
|
|
|
A no dla mnie jesteś krową - też nie mam obowiązku odbierać cię jako człowieka.
|
|
|
|
|
CYTAT A no dla mnie jesteś krową - też nie mam obowiązku odbierać cię jako człowieka. Tylko nie szukaj mleka, tam gdzie go nie ma. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Polecam link http://wsumi(...)-gender#
zanim coś napiszecie o gender warto oglądnąć filmik, zjadujący się pod tekstem, wystarczająco Wam rozjaśni i temat zakończycie http://www.youtu(...)wrg#t=18 Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
CYTAT Mariner, a nie przyszło Ci do głowy, że Ty też powinieneś się leczyć? Uważaj,bo te nbelki Ci na głowę spadną i już nie będzie czego ;leczyć |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Wy,pederaści nie chcecie się leczyć jak robaki,które całe życie spędzają w łajnie,a wyciągane z niego drą się wniebogłosy,że tam im dobrze.Siedż sobie w swoim sexualnym zboczeniu nadal,ale dla mnie to śmierdzi bardzo qpą! Niestety robisz więcej złego niż dobrego. Dla mnie pederasta będzie ZAWSZE cuchnąl qpá a nie perfumami Diora.Wyraæam swoje SUBIEKTYWNE odczucia i nikomu nic do tego.To wolny kraj i zboczeńcy jak na razie nie sá pod ochroná. Dobrze to niech szalonyyy zrobi Andrzejkowi a potem "zmiana strzelca" Pozdrawiam i gratulujé celnych ocen tematu |
|