|
|
|
Witam.
Czy ktoś wie, gdzie można kupić w naszym mieście suszone ozdoby na choinkę tj. pomarańcze, anyż i laski cynamonu? Bo na allegro jest tego pełno, ale nie chcę przepłacać za wysyłkę. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja owoce suszę sama, a co do anyżu i cynamonu to na targu przy torach na przeciwko zapiekanek pewien pan sprzedaje różnego rodzaju przyprawy w przystępnych cenach
|
|
|
|
|
Dzisiaj kupiłam wszystko w Kauflandzie, po 4zł za woreczek o ile się nie mylę płaciłam.
|
|
|
|
|
CYTAT Dzisiaj kupiłam wszystko w Kauflandzie, po 4zł za woreczek o ile się nie mylę płaciłam. A w którym miejscu to znalazłaś w Kauflandzie? |
|
|
|
|
na głównej alejce od warzywniaka jak się idzie porozstawiane są półki z różnymi rzeczami i tam właśnie były, na pewno coś znajdziesz jeszcze bo dziś było jeszcze trochę tego i akurat wszystko to czego szukasz.
|
|
|
|
|
Na hali masz taki sklepik ze zdrową żywnością i maaaaaaaaaasą przypraw (koło społem) - polecam zdecydowanie, mega gigantyczny wybór, co sobie wymyślę to tam znajdę
|
|
|
|
|
CYTAT na głównej alejce od warzywniaka jak się idzie porozstawiane są półki z różnymi rzeczami i tam właśnie były, na pewno coś znajdziesz jeszcze bo dziś było jeszcze trochę tego i akurat wszystko to czego szukasz. Byłem dzisiaj i wszystko kupiłem :-) Dziękuje serdecznie za pomoc. Temat do zamknięcia. |
|