|
|
|
Gdzie naprawie bądź zregeneruje uszkodzoną chłodnice klimatyzacji w samochodzie. Oczywiście najprostsza sprawa to kupić nową, ale układ nie jest fabryczny i nie mam możliwości dostać nowej w kraju (chłodnica firmy harrison)
W okolicy z tego co się orientuje nie ma chyba ani jednego zakładu, który by się tym zajmował (jeśli jestem w błędzie to porszę mnie wyprowadzić). Jeśli ktoś przeprowadzał podobną operacje u siebie to napiszcie, która firma robi to solidnie tu w okolicy, bądź w Krakowie, gdyż na dnicha wybieram sie w tamtym kierunku oraz z jakimi kosztami się to u Was wiązało i jak z trwałością.. Proszę o wypowiedzi konkretne, gdzie jak i cena. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wysyłkowo firma chłodnic pol, robią chłodnice do sportu i seryjne i oni to ogarną. Pamiętaj że czynnik wyparuje przez mikronieszczelności i robota musi byc profi
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
ul.Bronowicka w Lublinie tez robia
|
|
|
|
|
Jacek i JaAnia ile płaciliście za tą robote?
|
|
|
|
|
naprawa chlodnicy do mercedes sprinter 2.7 cdi 70zl
|
|
|
|
|
Ja się nie wypowiadam bo dawałem 2 seryjne chłodnice dla okuć i wkładu i za prawie 2 tysiące zrobili do terenówki taką która mieści ekstra 4 litry płynu. Ale koszt naprawy nie jest wysoki, naprawią/odbudują każdą chłodnicę
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|