|
|
|
ładnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bieszczady są przepiękne w kazdym miejscu
|
|
Dołączył: 16 Marz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Pytanie. W sobotę ma być ładna pogoda. Gdzie najlepiej się wybrać na jednodniowy wyjazd aby wejść z dziećmi na jakąś niewymagającą górkę z ładnymi widokami? Tak do 100 KM. Jest coś w okolicach Rzeszowa. W stronę Kielc chodzi mi po głowie Łysica, ale to raczej lasem się idzie.
|
|
|
|
|
Może Cergowa? Też zalesiona, ale jest dodatkowa atrakcja - wieża widokowa wybudowana w zeszłym roku. Co prawda 150 km ze Stalowej Woli więc nie wiem czy nie za daleko... Górka troszkę bardziej wymagająca niż Łysica.
|
|
|
|
|
Do 100 km gór nie znajdziesz ... W Bieszczady masz 200 km. 4h trzeba jechać. W Tatrach są już pierwsze krokusy ;)
Może Miedzianka i tamtejsze sztolnie? http://stalo(...)d=769912 |
|
|
|
|
CYTAT Pytanie. W sobotę ma być ładna pogoda. Gdzie najlepiej się wybrać na jednodniowy wyjazd aby wejść z dziećmi na jakąś niewymagającą górkę z ładnymi widokami? Tak do 100 KM. Jest coś w okolicach Rzeszowa. W stronę Kielc chodzi mi po głowie Łysica, ale to raczej lasem się idzie. Pasmo Brzanki - Liwocz to około 130-140 km, widok jest ale dopiero z wieży widokowej. W górach Świętokrzyskich to Święty Krzyż, są widoki, klasztor, muzeum parku i pewnie masa ludzi. |
|