|
|
|
Witam
Gdzie w Stalowej Woli znajdę jakiś Skate Shop lub sklep sprzedający odzież w takim stylu czyli firm jak ,np. Rydel House, Diil, Clinic, Mass, DC, Stoprocent??? Pamiętam, że swego czasu taki sklep znajdował się obok placu PKSu chyba tych samych właścicieli co w Tarnobrzegu, ale już go nie ma w tym miejscu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
połowę co wymieniłeś marek ubrań to juz chyba niema a szkoda,massa widziałem mieli w centrum koło stoiska z butami
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
...porozglądaj się w Centrum na Niezłomnych... tam mieli zaje..fajne Rydel House ... . chociażby(takie kupiłam spodnie)poza tym koszulki,bluzy itp....nieopodal 'adidasa'....ale kupowałam jakiś czas temu ( z dnia na dzień się zmienia nie wiem czy jeszcze ten sklep jest bo nie byłam tam z pól roku).... musisz sam/a sprawdzić
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT połowę co wymieniłeś marek ubrań to juz chyba niema a szkoda,massa widziałem mieli w centrum koło stoiska z butami Nawet nie wiedziałem, że niektóre marki już nie istnieją. Dawno już nie ubierałem się w tym stylu i przez to nie wiem gdzie kupić takie ciuchy czy jakie marki teraz są na rynku. W internecie można jeszcze znaleść te firmy, ale zakupy bez przymierzania przy moich "nietypowych" wymiarach odpadają bo na pewno skończyły by się wizytą na poczcie. CYTAT Na "białych domach" (tam gdzie pizzeria Rustica 2, Joker) jest Skate Shop. A gdzie są dokładnie te "białe domy"??? Mieszkam obok Stalowej Woli i mimo że często tam bywam to nie kojarze o czym mówisz, ani tych pizzerii niestety. |
|
|
|
|
A co to reklama??? Białe domy są w nisku na wolności
|
|
|
|
|
Już wiem, w którym miejscu się znajdują. Po prostu nie wiedziałem że tak się mówi na ten ciąg sklepów mimo że często przejeżdzam obok.
|
|