|
|
|
Dziś umarł przyjaciel który kochał się w motorach. Jeździł na wiele zlotów i sam sobie grzebał w motocyklach i tak zrobił własnej roboty trajke *trójkołowiec). Po prostu to była jego pasja i jego miłość. Chciałabym i nie tylko ja zrobić mu pogrzeb taki jaki chciał. Jeśli jesteście w stanie mi pomóc będę naprawdę wdzięczna. Chodzi mi by jak najwięcej zjawiło się motocyklistów na jego pogrzebie i by ostatni raz dla Niego zabrzmiał ten ryk maszyn. O konkretach pogrzebu dowiem się dopiero jutro. Proszę o kontakt na telefon 669287166.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej
bardzo smutna wiadomość jak ktoś "z naszych" umiera... Jak najszybciej umieść info dot. kiedy pogrzeb, gdzie, o której godzinie |
|
|
|
|
Również czekam na info, zjawię się i oddam należytą cześć. Wyraz współczucia.
|
|
|
|
|
Dziekuje naprawde dziekuje.. Napisze jak bede wiedziec wiecej. I mam nadzieje ze bedzie Was wielu.
|
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
przy okazji napisz na PW - temat może mi uciec, a jeśli obowiązki w pracy pozwolą to jest szansa (ochota) że się pojawię.
|
|
Dołączył: 16 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
www.headhuntersmc.pl
do nich napisz. qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
Dziekuje juz napisalam i do nich.
|
|
|
|
|
Czekamy na bliższe informacje odnośnie pogrzebu
|
|
|
|
|
Jakieś informacje w temacie pogrzebu? Jeżeli tylko będzie możliwość to jak najbardziej. Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół.
|
|
Dołączył: 10 Gru 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
witam
jeśli można zapytać jak sie nazywał ow Przyjaciel.? Oczywiście najszczersze wyrazy współczucia: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
link nie wchodzi...
i dalej nic nie wiadomo w kwestii daty pogrzebu? |
|
|
|
|
Przepraszam nie to skopiowałam. Nazywał się Ryszard Puka. |
|
|
|
|
Co do pogrzebu były pewne komplikację dziś. Planowo jest na piątek. Konkrety juz na sto procent będą jutro do południa.
|
|
|
|
|
Do budmart2 ! Jestem w szoku! Rysiek przez dlugie lata byl moim kolega w Elektrowni a pozniej nawet sasiadem z "gory" w Stalowej Woli. Dzisiaj dopiero przeczytalem Twoj post na SM. Wielka szkoda ze nie moge przyjechac swoim motocyklem I towarzyszyc Ryskowi w jego ostatniej drodze /mieszkam za Oceanem/. Wyrazy wspolczucia dla Rodziny,i Przyjaciol. Spoczywaj w spokoju kolezko !
|
|
|
|
|
Mattoni czy Ty jesteś Grzesiek? Mojej mamie Rysiu dużo o Tobie mówił. Każdy z nas jest w szoku.
|
|
|
|
|
Pogrzeb jest jutro tzn. w piątek o godzinie 14 w Rozwadowie w Klasztorze. Msza będzie trwała około 45 min. Teraz chciałabym to zgrać w jedną całość. Czy mogłabym na kimś polegać kto wziąłby po prostu to w swoje ręce by tym jakoś zarządzić. Plusem jest to że grób jest zaraz od ulicy tam w Rozwadowie. Myśleliśmy by może w tym czasie co go będą już chować by wtedy te motocykle rykły. Dało by się znać telefonicznie właśnie do takiej jednaj osoby.
Nie wiem też ilu Was będzie a to też ważne i gdzieś chwile wcześniej by się spotkać. Moja składnia zdań w tym poście nie jest najlepsza ale myślę że zrozumiecie. Więc proszę piszcie swoje propozycje na ten temat i ilu z Was może tam być jutro. Na pewno lepiej się znacie na tym niż ja. Dziękuję. |
|
|
|
|
Zbiórka o godzinie 13:30 na parkingu przed biendonka w Rozwadowie.
Postaram się to ogarnąć na miejscu, telefon do mnie 601238099./Grzegorz |
|
|
|
|
Jestem o 13.30 pod Biedronką - Damian
|
|
|
|
|
Czy o 13:30 nie bedzie za wczesnie? Pogrzeb jest na 14 i tez msza troche potrwa. Chyba ze chcecie uczestniczyc na mszy to zadnego problemu nie ma.
|
|
|
|
|
Znałam Pana Ryśka z Elektrowni, wielokrotnie opowiadał mi o motocyklach, jego pasji. To naprawdę świetny pomysł aby motocykliści towarzyszyli mu w ostatniej drodze, cieszy mnie taki odzew i solidarność. Smierć Pana Ryśka to szok dla wszystkich
|
|
|
|
|
Dziękujemy Wam wszystkim i mam nadzieję że będzie Was wielu. Ja osobiście postaram się zjawić pod biedronką o 13:30. Bo później po pogrzebie może być już ciężej.
|
|
|
|
|
jestem na 98% postaram się naprawdę, pomimo że mam tych kilka kilometrów, a pogoda nie zachęca. Pawel
|
|
|
|
|
Jutro odpale swojego HD punktualnie o 14tej,u mnie bedzie 7-a rano! Przynajmniej w taki sposob bede z Ryskiem w Jego ostatniej drodze.
|
|
|
|
|
CYTAT Czy o 13:30 nie bedzie za wczesnie? Pogrzeb jest na 14 i tez msza troche potrwa. Chyba ze chcecie uczestniczyc na mszy to zadnego problemu nie ma. Jeżeli ktoś się spóźni lub nie może przyjechać na 13:30, to po mszy spotkajmy się na parkingu pod cmentarzem w Rozwadowie. Jedźcie ostrożnie. Mamy zrobić hałas na ustalony sygnał na parkingu koło cmentarza. |
|