|
|
|
Witam, chciałabym zaczerpnąć opinii na temat tortów z tej cukierni - czy byliście zadowoleni ze smaku oraz wyglądu tortu? Jaki smak polecacie?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 21 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja 2 lata temu zamawiałam tam tort na swoje urodziny o smaku czekoladowo wiśniowym. Tort był prze pyszny, dobrze nasączony i zapłaciłam 65zł. Przystrojenie tortu tez było ładne.
|
|
|
|
|
potwierdzam ,są pyszne torty w tej cukierni.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja 2 lata temu zamawiałam tam tort na swoje urodziny o smaku czekoladowo wiśniowym. Tort był prze pyszny, dobrze nasączony i zapłaciłam 65zł. Przystrojenie tortu tez było ładne. 65 zł?? Cos za mało jak na tort. |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
trolejbus moze to byl maly tort? i jest napisane ,ze 2 lata temu.
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Fakt...to nie był duży tort bo o ile pamiętam na 10-15 osób więc i cena nie była tragiczna
|
|
|
|
|
uwielbiam ciasta z tej cukierni ale torta nie polecam,smak przeciętny a przybranie miałam beznadziejne.
wolę torty od Olczyka,smaczne i bardzo ładnie przybrane. |
|
|
|
|
CYTAT trolejbus moze to byl maly tort? i jest napisane ,ze 2 lata temu. Nawet 2 lata temu torty trochę wyżej się ceniły. Jeżeli to był tort za 65 zł to nie mógl mieć wagi wiekszej niz 1,20 kg, a ciężko jest upiec tak mały tort dlatego lekko mnie to dziwi. |
|
|
|
|
torty z dekoracją z masy cukrowej od 50pln za kg takie są obecnie ceny w STW tradycyjne torty z dekoracją z kremu od 35 pln za kg np w Tatrzańskiej
|
|
|
|
|
Trolejbus widocznie nie widziałes u nich małych tortów. Sam niedawno brałem i kosztował 70 z groszami za malutki torcik na urodziny dziecka
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
dobre torty też są w City parku
|
|
|
|
|
Ja tam zamawiałam i na chrzest (nie pamiętam smaku) i na roczek (owocowy), ładne i smaczne. Oba torty były małe, na 15os i cena to coś ok. 70zł.
|
|
|
|
|
torty są przepyszne zamawiałam na komunię był nie tyko pięknie wykonany tak jak prosiłam ale smakował wyśmienicie wszyscy pytali o cukiernię.Polecam.
|
|
|
|
|
Moderowano przez: kamil Za pisanie wilkimi literami,reklama.
|
|