|
|
|
witam, jesli ktos byl na tej sali w rudniku albo organizowal tam wesele to poprosze o jakas opinie ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja byłem i miło wspominam i mogę polecic, bardzo sympatyczna właścicielka
|
|
|
|
|
Ja tez byłe i fajnie było Polecam
|
|
|
|
|
Byłam nieraz zarówno na weselach jak i na innych uroczystościach.
A więc: Na plus: - obsługa, bardzo miła, pomocna i uprzejma, żadnych zastrzeżeń; - lokal ładny, schludny, jak na Rudnik ok, - wystrój tez na plus; - w końcu jest klimatyzacja. Na minus: - jedzenie, za każdym razem było podawane chłodne, więc to nie był pojedynczy przypadek; - potrawy to rzecz gustu, ale porcja są małe, takie na styk; - dużo potraw z drobiu; - no i wydaje mi się, że w przeciągu kilku lat zmieniło się i to na gorsze, wcześniej bardzo mi smakowało, teraz nie zachwyca do tego ciepłe albo chłodne, rzadko gorące; nigdy nie najadłam się do syta; - brak zamka w wc, chyba, że teraz go naprawiono; Ogólnie, wcześniej było OK teraz coś się lokal popsuł. Moi znajomi mają podobne zdanie. Wesela robią w innych lokalach, choć swój pod nosem. A na mniejsze uroczystości typu imieniny, chrzciny, małe wesela, spotkania pracownicze wybierają lokal w rynku. |
|
|
|
|
Zgadzam się w 100% z przedmówcą, ponad to zabierają talerzyk jak wstaniesz od stolika, tyczy się to również kawy/harbat.
|
|