|
|
|
Co sądzicie o stworzeniu u Nas w mieście takiego festiwalu, miasto Nasze jest z roku na rok, coraz bardziej ułomnie w rozrywce( myśl, że to dzięki Naszym władzom)brakuje w Stalówce koncertów, może w dni Stalowej Woli kiedyś udało by się poczuć słowiańskie korzenie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dlaczego akurat folk metal? Nie sądzę, by to zrobiło furorę.
|
|
|
|
|
No nie wiem, skoro w Lublinie w tym roku znów rusza Hello Folks.
Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
|
|
mozna by i cokolwiek,co byloby systematyczne, bo coraz bardziej jestesmy na zadupiu
|
|
|
|
|
CYTAT mozna by i cokolwiek,co byloby systematyczne, bo coraz bardziej jestesmy na zadupiu Ha, sęk w tym, że aby było systematycznie, to musi być to coś wyjątkowego, a nie cokolwiek Poza tym wątpię, by na tym terenie cokolwiek ze słowem Metal w nazwie odniosło sukces. Są inne chwytliwe słowa np. Hip-hop, Disco, Dance, Polo i różne zestawienia tych słów Prawda jest taka, że jak chcesz posłuchać dobrej muzy i się napić, to musisz mieć kierowcę. Jeśli zrezygnujesz z picia, to wystarczy auto. Niemniej jednak trzymam kciuki za każde przedsięwzięcie |
|